Allerjik Deri Testleri
Ozon Tedavisi
Peeling
Punch Biyopsi
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Bugün kendisine alınması gereken bir ben için gittik. Bu benle alakalı olarak şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar ilgisizce, evet alınmalı ama o kadar da acelesi yok dedi. Ama Sibel hanım bu riske girmeye ne gerek var hemen alınmalı dedi. İki gün içinde yurtdışına çıkmamız gerektiğini söylediğimizde ise telefonlar açarak benin aynı gün alınmasını sağladı. Yaptığı işin hakkını veren, çok ilgili bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
ha...a
Şimdiye kadar tedavi olduğum en sıcakkanlı güleryüzlü ve ilgili bir doktor diyebilirim şiddetle tavsiye ederim diğer doktorlardan sonuç alamıyordum bir türlü uyguladığı akne tedavisinden çok memnun kaldım
oğ...9
Tanidigim en iyi doktor süper Ege üniversitesinin degerli mensubu Dermatoloji dalında Yetişmiş devletine ve milletine büyük hizmetler sunmuştur Allah sibel hanımı korusun diyorum.ben hastanede ayagimdaki nasiri aldirmak icin gittim başka merkezde serçe parmagimdan Nasır alındı ama nasiri değil parmagi nerdeyse almislar başka merkezlerde ayagimi gösterdim doktorlara parmak kendini tamamlamaz dedi alalım parmagi dediler aldirmadim parmagimi ama daha sonra sibel hanima muaine oldum beni hastaneye yatırdı lazer ve bazı tedaviler uyguladi ayagim kendini tamamladi sayesinde polislik mesleginde devam ediyorum olmasaydi mamulen emekli olurdum herhalde parmagim olmadigi için kendisine çiçek yatirdim sark gorevinden geldikten sonra gittim ama istanbul a gittigini söylediler telefonu yoktu ulaşamadım Allah yolunu acik etsin Allah basimizdan eksik etmesin seni sagol varol her zaman duacinim
va...n
Yıllar önce 4-5 uzman doktorun çözemediği sorunumdan, bu sıkıntıyı bir süre çektikten sonra kendisine 1 kere muayene olmam sonucunda kurtuldum. Çok mütevazi ve ehil bir doktor. Sanki bir gönüllü gibi çalışıyor. Kendisine minnettarım.
fa...r
yaklaşık 1 yıldır tedavim devam ediyor her geçen gün hastalığımın azaldığını görüyorum.tedavim halen devam ediyor inşallah tamamen iyileşeceğime inanıyorum.SİBEL ALPER den çok memnunum.doktor hanımve çalışanları güler yüzlü sempatik ve iyimser.Herkese tavsiye ederim.
Sibel Alper isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Alper, Dermatoloji. Size Sibel Alper tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Epilasyon, Deri Biyopsisi, Cilt Bakımı, Mikrodermabrazyon, Punch Biyopsi, Cilt Yenileme, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)).
Sibel Alper adresi nerede?Sibel Alper şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Alper isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Alper online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Alper isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Alper, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sibel Alper isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Alper bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Alper ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Alper hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sibel Alper hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar