Medline Adana Hastanesi
Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova

Op. Dr. Sibel Atağ, Medical Park Adana Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

UZMANLIK ALANLARI:
Gebelik takibi
Sezaryen
Normal doğum
Laparoskopik cerrahi
Genital estetik
Cinsel terapi ve vajinismus tedavisi
Menopoz takip ve tedavisi

KOZMETİK JINEKOLOJIK OPERASYONLARI CANLI CERRAHİ KURSU -2022
YÜZ DOLGU –BOTOKS- MEZOTERAPİ- PRP CANLI MEDIKAL ESTETIK EĞİTİMİ-2022

Röportaj

Konum: Medline Adana Hastanesi Randevu

Overde olan kistim için gitmiştim çok rahat ve sorunsuz bir süreç geçirdim kistimde küçülme oldu

P
Konum: Medline Adana Hastanesi Diğer

Gebelik planlaması için doktor hanıma gittim. Kendisinin ilgi alaka ve tavrından çok memnun kaldım.

Konum: Medline Adana Hastanesi Randevu

Annemin idrar kaçırma problemi vardı, tedaviden olumlu bir sonuç aldık. Tedavi-takip süreci oldukça ilgiliydi.

Z
Konum: Medline Adana Hastanesi Randevu

Hayatımda bu kadar ilgili ve işini iyi yapan bir doktor daha tanımadım barby vajina estetiği yaptırdım ve inanılmaz mukemmel oldu ne bir ağrı sızı ne de bir enfeksiyon kapma gibi bir durum olmadı aynı gün ayağa kalkıp normal hayatıma devam ettim ve sonrasında takibi çok çok iyiydi ben çok memnun kaldım estetik yapmak isteyen herkese düşünmeden tavsiye ediyorum.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hapşururken ve öksürürken idrar kaçırıyordum. Ameliyat olmaktan korkuyordum. Doktor hanımla bir tedavi sürecine başladık. Şimdiden şikayetlerim azaldı. Ayrıca çok ilgili ve alakalıydı. Çok teşekkür ederim

T
Konum: Medical Park Adana Kürtaj

Hastalıktan dolayı gebe kalmam yasakti ama istenmeyen bir gebelik oldu kürtajdan çok korkuyordum eşimle berbaer gittik bize çok yardımcı oldu ve beni çok rahatlattı ' güvenle yapıldı işlem

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

doktor hanimi internette gordum iyi yorumlar vardi , gebelik zehirlnmesi suphesi vardi cok korkuyorduk doktor hanin muayne etti ve tum detaylari anlattu cok memnuun kaldık

Konum: Medical Park Adana Ağrısız Rahim Filmi (HSG)

Çocuk tedavisi için rahim filmi çektirdim . Hem öncesindr hem sonrasında doktor hanım çok ilgilendi , teşekkürler

Op. Dr. Sibel Atağ

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Konum: Medical Park Adana G Noktası Büyütme

Berlinn tatil için geldim , genital bolge beyazlatma için görüştüm, prp yaptık 1 seans, doktor hanımın ilgisi çok iyi

Çok teşekkür ederim

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktor gayet güler yüzlü ve ilgiliydi mantar enfeksiyon için gitmiştim muayene sonrası detaylı şekilde açıklama ve bilgilendirme de yaptı hastalığımla ilgili ve yazdığı ilaçlar çok iyi geldi çok memnun kaldım

Op. Dr. Sibel Atağ

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim