Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova
Sezaryen
Normal doğum
Laparoskopik cerrahi
Genital estetik
Cinsel terapi ve vajinismus tedavisi
Menopoz takip ve tedavisi
CİNSEL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ CİNSEL TERAPİ EĞİTİMİ-2021
KOZMETİK JINEKOLOJIK OPERASYONLARI CANLI CERRAHİ KURSU -2022
YÜZ DOLGU –BOTOKS- MEZOTERAPİ- PRP CANLI MEDIKAL ESTETIK EĞİTİMİ-2022
s....y
Overde olan kistim için gitmiştim çok rahat ve sorunsuz bir süreç geçirdim kistimde küçülme oldu
p....y
Gebelik planlaması için doktor hanıma gittim. Kendisinin ilgi alaka ve tavrından çok memnun kaldım.
i̇...k
Annemin idrar kaçırma problemi vardı, tedaviden olumlu bir sonuç aldık. Tedavi-takip süreci oldukça ilgiliydi.
z....a
Hayatımda bu kadar ilgili ve işini iyi yapan bir doktor daha tanımadım barby vajina estetiği yaptırdım ve inanılmaz mukemmel oldu ne bir ağrı sızı ne de bir enfeksiyon kapma gibi bir durum olmadı aynı gün ayağa kalkıp normal hayatıma devam ettim ve sonrasında takibi çok çok iyiydi ben çok memnun kaldım estetik yapmak isteyen herkese düşünmeden tavsiye ediyorum.
a....l
Hapşururken ve öksürürken idrar kaçırıyordum. Ameliyat olmaktan korkuyordum. Doktor hanımla bir tedavi sürecine başladık. Şimdiden şikayetlerim azaldı. Ayrıca çok ilgili ve alakalıydı. Çok teşekkür ederim
t.....
Hastalıktan dolayı gebe kalmam yasakti ama istenmeyen bir gebelik oldu kürtajdan çok korkuyordum eşimle berbaer gittik bize çok yardımcı oldu ve beni çok rahatlattı ' güvenle yapıldı işlem
doktor hanimi internette gordum iyi yorumlar vardi , gebelik zehirlnmesi suphesi vardi cok korkuyorduk doktor hanin muayne etti ve tum detaylari anlattu cok memnuun kaldık
i̇...ç
Doktor gayet güler yüzlü ve ilgiliydi mantar enfeksiyon için gitmiştim muayene sonrası detaylı şekilde açıklama ve bilgilendirme de yaptı hastalığımla ilgili ve yazdığı ilaçlar çok iyi geldi çok memnun kaldım
Sibel Atağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Atağ, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sibel Atağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sibel Atağ adresi nerede?Sibel Atağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Atağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Atağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Atağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Atağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sibel Atağ hangi dilleri konuşuyor?Sibel Atağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Atağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Atağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Atağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Atağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sibel Atağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları