Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:8, Üsküdar
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar
çi...n
Sevgili Dr um Sibel hanıma arkadaş tavsiyesi ile gittim.Katarakt ameliyatı yapıldı ve akıllı lens takıldı.Güler yüzü aydınlatıcı konuşmaları beni çok rahatlattı.Her şey için size ve hastahane personeline teşekkürler.
Sibel Hanım'a no touch lazer ameliyatı için gitmiştim. Gerek deneyimi gerek hasta psikolojisinden anlaması ve güven vererek yaklaşımından ötürü gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.Hem doktoruma hem de güler yüzlü hastane ekibine her şey için teşekkür ederim.
zü...
Katarakt , uzak, yakın, astigmat sorunlarım vardı. Araştırma yaparak Dr.S.Pınar Hnm.'a ulaştım üç odaklı akıllı lensler için kafamda soru işaretleri vardı. Pınar Hnm. göz alt yapımı inceledikten sonra benim icin en doğru kararı verdi. Akıllı toric lens kullanılarak katarakt ameliyatı, iki gözüme bir gün arayla yapıldı. Ameliyattan bu yana bir ay geçti astıgmatim düzeldi. Uzağı yakını görüyorum. Sadece cok küçük yazılar icin yakın gözlüğü verildi (ihtiyaç hissetmedigimden henüz kullanmış değilim). Dr.S.Pınar Hnm'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
ad...u
40 yaşındayım yüksek derecede miyop(-15),göz tembelliği,katarak başlangıcı ışığa karşı duyarlılık vardi. Uzm.Dr Sibel Pınar benim bütün problemlerine çözüm buldu ve ameliyatim başarıyla gerçeklesti.Ameliyattan 3 hafta sonra (%80-%90) görme yeteneğim geri geldi beklentilerinin üzerinde sonuç elde ettim.Hastaya yaklaşımı,bilgisi,tecrübesi üst seviyede bir doktor.Şimdi gözlüksüz çok rahat hayatimi devam ettirebiliyorum.Herşey için teşekkürler Dr.Sibel Pinar.
s....ç
Ben ve kardeşim keretekonus için ceosling lazer yaptı hocam Onca dr gezdim ama hocam ikna etti çok ilgilendi sağolsun
Son derece sağlıklı,başarılı bir operasyon geçirdim.Kendi adıma çok teşekkür ederim.Gayet iyiyim,sağlıklıyım.Katarakt ve akıllı mercek lens takıldı, yakın ve uzak.Kontrollerim devam etmekte.Sevgiler ve saygılar Sibel Hocama.
Sibel Hanım benim ve ailemin göz kapağı ameliyatını yaptı.Tüm ailem de bu konuda memnun kaldı.Samimi olmasından özellikle memnun kaldık.Göz kapağı ameliyatı için sadece bir kez gidip dikişlerimiz alınıyor.Biz memnun kaldık.
Son derece memnun kaldım.İnternetten buldum.Denemek amacıyla gittim. Doktor hanımın tavsiyeleri bana son derece olumlu geldi.Operasyon da son derece kolay ve güzel geçti.Şimdi de son derece memnunum.Trifokal göz merceği takıldı.Her 2 gözümde de hem uzak hem de yakın problemi yaşıyordum.Şimdi gözlüksüz çok rahat hayatımı devam ettiriyorum.
Ben çok mutlu ayrıldım hastaneden. Çok çok sevdiğim bir doktordu .Çok korkuyordum ama hiç korkulacak bir durumun olmadığını anladım.10 dakikalık zaman dilimi içinde eski sağlığıma kavuştum.Katarakt ameliyatı oldum.Bir hafta aralıklarla 2 gözümden de ameliyat oldum.Şu anda 2 gözümden de çok memnunum.Kontrollerim oldu.Herhalukarda çok memnun kaldım,çok ilgili,işini severek yapıyor.Tebrik ediyorum Sibel Hanım'ı.
Müthiş bir doktor.Herkese tavsiye ederim.Hem mesleki tecrübesi,psikolojik olarak rahatlaması, stresten uzak bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi.Akıllı lens ameliyatı oldum.1 gün aralıklarla 2 göze yapıldı,15 dk sürdü. Hiç bir sıkıntım,ağrım,sızım olmadı .2 tane kontrolüm oldu.1 ay sonra son kontrolüm olacak,çok memnunum.Kendisine çok teşekkür ederim.
Sibel Pınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Pınar, Göz Hastalıkları. Size Sibel Pınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Sibel Pınar adresi nerede?Sibel Pınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:8 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Pınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Pınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Pınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Pınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Pınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Pınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sibel Pınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları