Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...r
Telefon numarası doğrulandı
29 Temmuz 2024 tarihinde Sibel Hoca ile tanıştım.Hemen tedaviye başladı.Çok fazla ağrılarım vardı.Uyguladigi tedavi ile 9 günde tekrar sağlığıma kavuştum.Hastalari ile çok ilgili aynı zamanda bilgili ,titiz bir doktor.
Sibel Ünlü Hocaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Ünlü Hocaoğlu, Enfeksiyon Hastalıkları.
Sibel Ünlü Hocaoğlu adresi nerede?Sibel Ünlü Hocaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Ünlü Hocaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Ünlü Hocaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Ünlü Hocaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Ünlü Hocaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Ünlü Hocaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Ünlü Hocaoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sibel Ünlü Hocaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Akdeniz civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar