Harika bir doktor.Tedaviye başladığımızdan bu yana mani atağı geçirmedim.Yaklaşık 10 yıl oldu.Depresyon geçirdiğim dönemler oldu.tedaviyle aştık.
ni...z
1999 dan beri Simavi bey in hastasiyim.beni iki kez hayata döndüren bu değerli hocama burdan minnet ve teşekkürü iletmek istedim.hasta Dr güvenini sağlayarak tedaviyi ilerleten hocama hastanede iken gidebiliyordum.özel muayenede fiyat yuksek olduğundan gidemiyorum.onsuz gerçekten zorlaniyorum.
Bipolar bozukluk hastasıyım. Simavi Bey ilaçları öyle güzel ayarlıyor ki, ilaçlar gündelik hayatınızı etkilemiyor. Uyku, tuvalete gitme, su içme, kilo, el titremesi vs. Aynı zamanda Simavi Bey sizin şikayetlerinizi alıyor ve onları yok etmeye çalışıyor. Keşke Simavi Bey' i kilo almadan önce bulsaydım. O, hastalarını, onlara zarar vermeden iyileştirir. Neyse şimdi onun desteğiyle kilo vereceğim.
mu...u
Yirmi yıldır bipolar bozukluğu olan bir hastayım. Üç doktor hayatımın akış çizgisini değiştirdi. Bunlardan ilki Suudi Arabistan da çalışırken verdiği raporla iş akdimin sonlandırılmasına sebep oldu. İkincisi İzmirde çalışırken malulen emekli olmamı sağladı. Üçüncüsü Prof. Dr. Simavi VAHİP ise sağlığıma yeniden kazanmamı sağladı. Kendisine Teşekkür Ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Simavi Vahip isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simavi Vahip, Psikiyatri.
Simavi Vahip adresi nerede?Simavi Vahip şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simavi Vahip isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simavi Vahip online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Simavi Vahip isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simavi Vahip bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simavi Vahip ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simavi Vahip hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Simavi Vahip hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.