Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Özel Hayat Hastanesi
er...z
Kafasında geçmişten kalma kötü anıları silerek,günümüz teknolojisinden bahseden ve ikna etmek için zaman harcayan insan. Siz beni ikna etmeseydiniz hala o ağrıları çekiyor olacaktım. Kalça protezi sayesinde ağrılarımdan kurtuldum ve sizin gibi iyi doktorlarında olabileceğini gördüm. TEŞEKKÜR ederim. ALLAH RAZI OLSUN.
mu...l
elinize saglık sinan bey,etrafımda bacagı topal kişileri görünce sizin degerinizi daha iyi anlıyorum.benim ile çok ugraşmıştınınız .ameliyatım 5saatsürmüs,ameliyattan sonrada 2 saat başımda beklemişsiniz.size minnattarım.
Sinan Kejanlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Kejanlıoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Sinan Kejanlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sinan Kejanlıoğlu adresi nerede?Sinan Kejanlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Kejanlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Kejanlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Kejanlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Kejanlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Kejanlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Kejanlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sinan Kejanlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları