Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
be...n
Sayın Doktor Sinan Bey; mesleğinde çok başarılı bir kişi. Mart ayından beri Tansiyona bağlı böbrek yetmezliği ile ilgili Cerrahpaşa Hastanesinde rutin tedavilerim yapılıyor. Tedavimin daha çok başında olmama rağmen, hastalığımla ilgili iyi sonuçlar almaya başladım. Bunuda Dr. Sinan Beye borçluyum. Kendisine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
fa...e
sayın sınan tarablus ben ıkı senedır sıze ulasmak ıstedım ama bı turlu ulasmak mumkun olmadı sıze nasıl ulasabılırım ben sızın 5 senelık hastanız fatma mese sıze cok ıhtıyacım var lutfen sıze ulasa bılecegım bı kolaylık gosterırsenız cok mutlu olurum saygılarımla
il...r
sinan bey benim gordugum en mukemmel doktor allah ondan bin kere razi olsun ben ve annem onun hastalariyiz yalniz bu aralar onu aramaktayim biz samatyaya gittik ama onun cerrahpasada oldugunu soylediler acaba artik ordami calsiyor bilgilendirirseniz cok sevinirim
Sinan Trablus isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Trablus, Nefroloji.
Sinan Trablus adresi nerede?Sinan Trablus şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. 65.Sok.No:10 Yakuplu İstanbul
- Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy İstanbul
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Trablus isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Trablus online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Trablus isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Trablus bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Trablus ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Trablus hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sinan Trablus hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar