s....d
Şinasi Kılıç ile ilk olarak 2013 yılında ilk oğlumun hamileliğinde tanışmıştık, çok güler yüzlü, anlayışlı, en önemlisi işinde uzman bir hekim. İlk hamileliğim olduğu için korku ve heyecanda vardı tabi her kontrolde beni hem güldürüp hem verdiği bilgilerle beni rahatlatirdi. Doğumuma inşallah O denk gelir o yaptırır diye dua ederdim hep ve çok şükür dogumumu o gerçekleştirdi. Allah ondan bin kere razı olsun. Normal dogumdu güle oynaya 4 kilo ağırlığında bir tosun doğurmustum sayesinde.Diğer oğlumu da 2018 de doğurdum. Bütün kontrollerime yine seve seve kendisine gittim ama ne yazık ki doğumum da o yoktu bir ebe vardı. Zor bir doğum oldu sonrası daha da zor oldu benim için, anlatmak istemiyorum şuan için ama 1gün kalmam gerekirken 3 gün kalmak zorunda kaldım ebenin yaptığı hatadan dolayı ölümün kıyısından döndüm diyebilirim ama hepsi geldi geçti çok şükür. Keşke ikinci dogumumda da Şinasi Bey olsaydı onların hiçbiri yaşanmazdı. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz kendisine inanın pişman olmazsınız.. Allah onun gibi dr.lardan razı olsun
ec...
Şinasi beyle 2004 yılında ilk bebeğime gebeyken kendisinin hastası olan gebe bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştık riskli gebeliğimde her anımızda yanimizdaydi . Daha sonra 2007 yılında malesef 2 kayip gebelik yaşadım .onlari yine kendisi sonlandırdı. Ve en son 2008 yılında 2. Bebeğimin yine riskli gebeliğimde başından sonuna kadar kendisi ilgilendi. Hem psikolojik destek vererek hemde iyi bir hekim olarak hep yanımızda oldu. Yine bir gebelik yaşasam
Hiç düşünmeden kendisini tercih ederim . Suan 2 çocuk sahibiyim . Çocuklarımın Buca ‘ li olmasına sebeptir . Bizi mutlu etti . Allah ta onu mutlu etsin. Hocamıza çok teşekkür ederiz. Herzaman dualarım sizinle . Sevgiler .
vi...r
Şinasi beye çok teşekkürler , hastasıyım ilgili aynı zamanda mesleki anlamda bilgili bir hekim, meslek hayatında başarılarının devamını diliyorum.
be...i
Ben ozel hastanede calismis biri olarak buca kadin dogumdan cok memnun kladim ozellikle dr.sinasi by cok tesekkur ederim 7 yildir bebek ozlemimiz vardi ilk olarak mujdeli supriz bebegimizin olucagini duydum cok mutlu olduk Allahim isteyen tum anne babalara hayirli evlat nasip etsin insallah dr.sinasi by grrcketen dinleyip anliyabiliyor saholsun
me...l
şinasi bey gerçekten mesleğini hakkıyla yapan bir doktor bende 2010 da doğum yaptım hamileliğim boyunca kendisinin yardımlarıyla doğumumu gerçekleştirdim hala gerektiği zaman kendisine gidiyorum teşekkürler.
eb...n
2003 yılında Şinası beyın hastasıydım,ıkız gebelik oldu cok sasırmıstım hatta sız yanlıs gordunuz demıstım hıc beklemedıgım bıseydı ama doktor bey benıml bebeklerımın gelısımınle cok destek oldu bana cok guven verdı dogumumada kendısı gırdı hıc yanlız bırakmadı ona destegnden dolayı tesekkur ederım basarılarının devamını dılerım
şe...n
2011 Ekim ayında Buca Kadın Doğum hastanesinde kızım oldu. 2. doğumumdu ve ilki gibi sezeryandı. Hamilelik dönemimdeki rutin kontrollerimden itibaren doğumum da dahil Şinasi Bey yaptı. İlk çocuğumda Özel hastaneye gitmiş olmama rağmen Şinasi Bey'in gösterdiği ilgi ve güleryüzü görememiştim. İlk sezeryanlı doğumumdan sonra 2 ay ağrı çektim bebeğimi beşiğinden bile alamadım, fakat Şinasi Bey'in yapmış olduğu 2. sezeryan doğumumdan 4 saat sonra yürümeye başladım ve hiç ağrım olmadı kendimi normal doğum yapmış gibi hissettim, kendisine binlerce kez teşekkür ederim ve onu hamile olan bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
şe...y
kendisi çok iyi bir doktor vede çok samimi ben kendisinden çok memnun kaldım allah razı olsun başarılarının devamını dilerim
bi...l
şinasi bey mrblr sizin emeğinizi ve ilginizi asla unutmadım unutmuycamda hakkınızı ödeyemem sayenizde nur topu gibi oğlum oldu şu an 4 yaşında meslek hayatınızdaki başarılarınızın devamını diliyorum iyi çalışmalar
pe...ş
diger kadın dogum uzmanlarına haksızlık etmek istemem ama meslegindeki ciddıyeti ile sinasi kılıc tek secimim,oglumu sinası beyin takıpleriyle dunyaya getırdm,10kere hamile olsam 10undada hic kuşkusuz sinasi beye gdrm.bir kere cok gercekci olan sorunu ne buyutup icinize korku dusuruyor,nede yok sayıp saglıgınızı tehlikeye atıyor.asla baştan sagma davranmıyor.
Şinasi Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şinasi Kılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Şinasi Kılıç adresi nerede?Şinasi Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şinasi Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şinasi Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şinasi Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şinasi Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şinasi Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şinasi Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Şinasi Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları