Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Göz Altı Dolgusu
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Soner Tezcan Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gıdı Estetiği
Soner Tezcan Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kulak Estetiği
Soner Tezcan Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazerle Yüz Estetiği
Yağ Dolgusu ile Meme Büyütme
Yüz Estetiği
Çene Estetiği
Soner Tezcan Muayenehanesi
Yozgat Şehir Hastanesi'nde ve Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim olarak görev yaptı. Bu sürede Plastik Cerrahi ‘ye ilişkin kongre, konferans ve sunumlara katıldı. Ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri yayınladı. Halen İstanbul'da özel muayenehanesinde, plastik ve estetik cerrahi alanında hastalarına hizmet vermektedir.
Evli ve Pera isminde bir kız çocuğu vardır.
Soner Bey'e botoks gibi ameliyatsız işlemler için gidiyorum. Cerrahi ve kozmetik açıdan eli çok becerikli, yani uygulamalarında kötü sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz çok düşük. (Tabi ki herkesin beklentisi başkadır) Ancak benim açımdan en önemli pozitif özelliği, vicdanlı ve etik bir hekim olması. Talep ettiğiniz uygulamanın veya ameliyatın sizin açınızdan iyi olup olmayacağını açıkça söyler ve hastasıyla yakından ilgilenir. Eşimi ameliyat etti ve hastanede hemşirelerle çözemediğimiz bir ameliyat sonrası sıkıntısı için hiç üşenmedi gecenin bir vakti kalkıp hastaneye gelip eşimi muayene etti. Kendisine güveniyorum.
ş.....
Birkaç yıldır rinoplasti için araştırma yapıyordum, birçok yer ile görüştüm fakat Soner hoca ile görüşene kadar hiçbir görüşmeden memnun kalmadım, kafamdaki soru işaretleri giderilmedi ve açıkçası güvenemedim. Soner hoca beni ön muayenede detaylıca bilgilendirdi ve merak ettiğim soruları çok net bir şekilde cevapladı. Çok memnun kaldım ve hemen karar verdim, görüşmeden sonraki 3.gün ameliyat oldum. Bu süreçte hocamızın asistanları da çok yardımcı oldu. Yalnızca 1 gün şişlik ve biraz morarma oldu bu da benim cilt tipimden kaynaklı, ağrım neredeyse hiç olmadı. Her şey çok güzel ilerliyor. Sonuna kadar güvenilir ve başarılı bir hizmet aldım. Çok teşekkür ediyorum her şey için, ellerinize ve emeğinize sağlık .
b....b
Samimi, güleryüzlü bir insan. Kendisi gibi yanında çalışanları da güleryüzlü ve ilgili. Botoks ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdım. İlk deneyimimdi. Çok memnun kaldım. Bundan sonraki işlemlerde de tek adresim Soner bey. Teşekkür ederim.
si...
Dr. Soner beye Antalyadan bi doktor tavsiyesiyle yurtdisindan gittim. Senelerdir korktuğum burun estiği için. Tek isteğim yüzüme yakışan bir burundu ve Dr. Soner bey zor bir burunu gerçekten çok başarılı bi şekilde yaptı. Umduğumdan daha iyi oldu. Gözüm kapalı yine güvenirim. Asistanları çok çok iyiler her saatde her konuda yardımcı oldular.
Burdan yine çok teşekkür ediyorum!
ba...
Konusunda uzman , danışılması ve görüşünün alınması gereken bir isim..Yüzümdeki derin çizgiler ve sporcu çökmesi diyede bilinen şikayet üzerine başvurmuştum, Soner bey çok güzel anlatımıyla ve yapılabilecek operasyon seçenek lerinden bahsetmesiyle kafamdaki soru işaretlerini giderdi.Sonuç harika.
e....y
merhaba. ben 16 yaşındayım göğüslerim çok fazla iri ve sarkıktı yaşıma göre. yaşımdan dolayı tek sorun süt kanallarının zarar görmesiydi ama doktorum Soner Tezcan süt kanallarıma hiç dokunmadığını söyledi. iletişimi, saygısı olarak da çok çok memnun kaldım. ameliyat sonrası göğüslerimden de çok memnun kaldım. şekli tam istediğim gibi oldu. zaten kendisi de ameliyattan önce istediğim şekli ve boyu anlamıştı bu bana güven vermişti. şuan biraz ödemli ve şiş ama ineceğini biliyorum. Soner Bey’den çok memnun kaldığımı da rahatlıkla söyleyebilirim. ameliyat sonraki iyileşme sürecim çok konforlu geçiyor. hastasıyla da çok ilgili. kısacası “keşke” demedim, “iyi ki” dedim.
y....ş
Goz altı ışık dolgusu ve burun dolgusu yaptırdım. Dolgu uygulamalarında özelikle eksik noktalarin tespit ve mudahalesinde çok başarılı bir doktor.
ba...u
Kendisi bence çok başarılı bir cerrah, Meme dikleştirme ve büyütme operasyonum başarılı geçti ve çok memnunum.Doğal ve çok güzel oldu.
Bundan sonra tek tavsiye edecegim doktor Soner Bey:) Tek kelime ile mükemmell. Dudak dolgusu ve botoks icin gittim ve bunca yildir hic bu kadar iyisini yapanini gormedim. Ellerinize saglik.
na...ç
Ben el ve ayak botoksu için gittim. Soner bey harika bir doktor, kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendimi daha rahat ve huzurlu hissediyorum. Çünkü ,özellikle yaz mevsiminde çok büyük sıkıntı çekiyordum. Günlük yaşantımı çok olumsuz etkiliyordu. Çok rahatladım. Doktorumun eline emeğine sağlık..Güler yüzlü çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim.
Soner Tezcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soner Tezcan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Soner Tezcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Soner Tezcan adresi nerede?Soner Tezcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Bağdat caddesi No: 272 A Blok Daire:3 Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soner Tezcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soner Tezcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Soner Tezcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Soner Tezcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Soner Tezcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soner Tezcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soner Tezcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soner Tezcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Soner Tezcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra