es...e
Soykan Bey muayenede gözümdeki kanamayı görünce şeker ihtimalini belirerek hızlı bir şekilde dahiliyeye yönlendirdi.sonuçların ardından enjeksiyon ve lazer tedavisi uyguladı.daha sonra ppv için beni yönlendirdi.ppv oldum gözüm kurtuldu.Soykan Bey e gittiğim için çok şanslıyım.çok iyi bir insan ve harika bir doktor. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
se...v
Kafamda soru işareti kalmadan tek muayene olduğum doktor hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor çok memnun kaldık...
ha...u
Sağ gözümdeki rahatsızlık nedeniyle kendisine gittim teşhis ve tedavi konusunda çok memnun kaldım ondan önce iki defa başka doktora gittim ne teşhis nede tedavi konusunda bir sonuç alamadım.Şuan tedavi göreli 15 gün oldu çok iyi durumdayım kendisine ilk defa muayene oldum hastalık hakkında bilgi vermesi hastaya yaklaşımı tedavinin devamı konusunda aydınlatıcı bilgi vermesi nedeniyle çok memnun kaldım.
ya...n
Çocuğumun baş ağrısı şikayeti üzerine çocuk doktorum tarafından yönlendirildik...Çocuğumda bir gözündeki gelişmenin %10 dan sonra durduğunu öğrendim ve bunun 6 aylıktan sonra farkedilebileceği halde bizim kontrole götürmememizden dolayı 5 yaşındayken farkedilmesini bize çok nazik bir şekilde anlatıp tedaviye başladı.Çok teşekkürler..
Soykan Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soykan Özgür, Göz Hastalıkları.
Soykan Özgür adresi nerede?Soykan Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soykan Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soykan Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Soykan Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soykan Özgür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soykan Özgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soykan Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Soykan Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.