Spor Hekimliği
Prof. Dr. Bülent Ülkar
Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Anatomi, Psikiyatri, Akupunktur Daha fazlaSamanpazarı Mah., Altındağ • Harita
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Nefroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaUluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı • Harita
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Edirne Devlet Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaTaşlık Mah., Edirne • Harita
Edirne Devlet Hastanesi
Mersin Şehir Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKorukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar • Harita
Mersin Şehir Hastanesi
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Spor hekimliği, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi farmakoloji, Psikiyatri Daha fazlaKışla Mahallesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü, Van • Harita
Uzm. Dr. Galip Bilen Kürklü
Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi No 60/5, İstanbul • Harita
Doç.Dr.Galip Bilen Kürklü
Uzm. Dr. Hikmet Yücel
Salahi Çetin Apt. No: 2 Barbarlık Müzesi Karşısı Dereboyu, Lefkoşa • Harita
Hikmet Yücel Muayenehanesi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya • Harita
Ankara Şehir Hastanesi
Uzm. Dr. Gökhan Özhan
Spor hekimliği
Sıcak Su Mevkii Gaziakdemir Mah. Dr. Rüştü Burlu Cad. No: 20, Osmangazi • Harita
Bursa Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Samanpazarı Mah., Altındağ • Harita