bende çok memnun kaldım belki tahlil vermeyebilirdi ama herşeyime kadar baktı harika şimdi sonuçları bekliyorum bir an önce göstermek için
di...v
Bilgisinin yaninda güler yüzlü ve kibar tavrı sayesinde bana güven verdi ve bence bu birçok şeyden daha önemli Çok teşekkür ederim suat bey
hü...r
Annemin geçirdiği kriz akabinde yaşadığı felç sonucu doktorumuz olan ilgi alaka ve kişilik adına bu günlerimizde hala muhteşem dr olabileceğini gösteren Suat Beye herşey için tşk ederim iyiki varsınız saygılar
ul...r
Doktorlardan küçümlüğümden beri hep çekinirdim lakin Suat bey bu hislerimin hepsini bitirdi. Hasta doktor arasında samimi bilgi paylaşımları ile sorunların nedenlerini net bir şekilde anlatarak kişiyi bilgilerndirmesi hastayı çok rahatlatıyor. Yaşadığım rahatsızlıktan Suat bey sayesinde kurtuldum. Teşekkür ederim hocam. İyi çalışmalar dilerim Saygılarımla...
öm...n
Hastalarına karşı son derece kibar,güleryüzlü ve güven veren hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmayan çok iyi muayene tetkik ve kontrol yapan mükemmel bir doktor olup herkese tavsiye ederim...
el...f
benim ve annemin dr. annem sayesinde iyleşti mükkemmel doktor varmış nemutlu bana
Suat Özyedek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Özyedek, Nöroloji.
Suat Özyedek adresi nerede?Suat Özyedek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Özyedek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Özyedek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Suat Özyedek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Özyedek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suat Özyedek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suat Özyedek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Suat Özyedek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Akdeniz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar