tu...a
Oğluma 3.5 yaşındayken epilepsi tanısını koydunuz ve 2 yıl boyunca istanbulda olmamamıza rağmen her mesajımızda bize döndünüz Allah razı olsun Oğlum 5.5 yaşında ve ilacını kestik şükürler olsun sadece iki kere görüşmemize rağmen bu 2 yılda her mesajımıza sorularımıza cevap verdiniz.mesleğinizi hakkıyla yapanlardansınız sizi çok seviyoruz.
se...n
Babamın emboli sonrası yutma problemi ve diğer tüm rahatsızlıkları ile ilgi bize o kadar çok yardımcı oldu ki kendisine minnettarız. Hastaneye yattığımızı öğrenip odamıza gelip diğer doktorlar ile görüşmeler yapması bizimle olan ilgisi için kendisine minnettarız. Başarılı, sıkılmadan anlatan, güler yüzlü bir doktor. İyi ki sizi tanıdık hocam. Sağlıkla kalın.
d.....
Oğlumun ani nöbet geçirmesi sonrası hocamıza gittik. Gerekli tüm testleri yaptıktan sonra bize tüm detaylarıyla gerekli bilgileri sabır, anlayış ve sevgiyle anlattı. Özellikle hastalık olarak etiketlemeyerek bizi bekleyen zor süreci nasıl yöneteceğimizi bize çok güzel anlattı. Çocukla sanki pedagog edasıyla o kadar sevgi dolu konuştu ki oğlum gerçekten çok rahatladı. Gönül rahatlıyla tedavi için gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. İnanıyorum ki hocamız sayesinde bu zor süreci çok güzel yöneteceğiz. İyi ki varsınız.
aç...ı
Kesinlikle alanında en başarılı doktor...
Süber Evren Dikici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süber Evren Dikici, Nöroloji.
Süber Evren Dikici adresi nerede?Süber Evren Dikici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süber Evren Dikici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süber Evren Dikici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süber Evren Dikici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süber Evren Dikici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süber Evren Dikici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süber Evren Dikici hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Süber Evren Dikici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar