Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +21 daha fazla
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ege Pozitif Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Mesleki Danışmanlık
Eğitim Ve Öğrenci Danışmanlığı
Saldırganlık
ca...u
Sude hanım ile 3 buçuk yaşındaki oğlumun yemek bozukluğu için görüşmelerimiz başladı. Asla hiç bir şeyin tadına bakmayan oğlum yavaş yavaş bazı şeyleri denemeye başladı.
bi...
Sude hanımla 5 yaşındaki kızımızın izlediği bir videodan etkilenip bazı korkularının başlaması (hiçbir şekilde yanlız kalamama,tuvalete gidememe vs)sebebiyle tanıştık.Sadece 3 seansta problemimiz ortadan kalktı ve çok rahatladık:)
hi...r
Sude abla benimle çok güzel ilgilendi. Bazı şeylere karşı farklı bakış açısıyla bakmamı sağladı hayatımı çok olumlu yönde etkiledi. İyi ki onunla tanışmışım.
Sude hanımla tanıdığım vasıtasıyla tanıştım kızım 13 yaşında bu sene çok içine kapandı özgüven sorunu yaşıyorduk bizimle iletişim kurmuyordu daha yeni başladık bu kadar kısa sürede bu kadar çabuk sonuç alacağımızı hiç düşünmemiştim daha 3. seansımız çok mutluyum inanamıyorum değişime konuşmayan sıkıntısını mutluluğunu paylaşmayan kızımı artık susturamıyoruz ne desem nasıl ifade etsem bilmiyorum iyiki yollarımız kesişmiş
d.....
Sude hanım ile boşanma süreci sonrası oğlumun bebek gibi konuşması ve öfke kontrolü ile ilgili görüşmek için tanıştık uzun zamandır kendisi ile görüşürüyoruz şuan oğllum daha sakin sude ablasının dediklerini uyguluyor çocuklara ve ailelere yaklaşımı çok iyi güleryüzlü sakin bir danışman tesekkürederiz
t.....
Baştan yardım alıp almamakta kararsız kaldığımız donemdeydik.Benim oğlum 6 yaşında Biz oğlumla sıkıntılı günlerimizi sude hanım sayesinde çok kısa bir sürede atlattik.Kendisinin güler yüzlülüğü ve samimiyetine hayran kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
be...
Oğlumun öfkeli oluşu sebebi ile kendisine ulaştık.Gösterdigi yakınlık ve empatik yaklaşımı hosumuza gitti.Kısa bir süre olmasına rağmen çok memnun kaldık.Tavsiye ederim.
si...k
9 yaşındaki oğlumda şiddetli kaygı bozukluğu oluşmuştu, asla geçmeyecek sandığımız bir dönemde Sude Hanim ile tanıştık ve mucizeyi yaşadık...oğlum kaygılarından ve korkularından o kadar hızlı bir şekilde kurtuldu ki hala inanamıyorum. 4.seansın sonunda artık neredeyse tamamen geçmişti kaygı sorunumuz.oyun oynayarak,çeşitli aktiviteleri odev olarak vererek seansları da eğlenceli bir hale girebilmesi, çocuk gibi düşünebilmesi oğlumu inanılmaz rahatlatıyor.seanslari sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada 2 defa yuzyuze yaptığımız görüşmeden sonraki tüm görüşmelerimiz online olarak devam etti ve sonuç mükemmel. Sude hanıma ne kadar dua etsem azdır.umarım mesleğinde yükselerek uzun yıllar ihtiyacı olanlara şifa olmaya devam eder.
c ...ö
Sude hanımla 3.5 yaşındaki kızım aracılığıyla tanıştık. Okulda durgunluğu ve kendini ifade edemediği için başvurduk. 2. seansta bile farklılıkları görmeye başladık şimdi ise hem okulda hem sosyal hayatında çok yol katettik. Herkese tavsiye ederim.
e....m
Cok zor bir dönemden geçtiğimiz zaman tanıştık sude hanımla oğlumla ve bizimle kurduğu iletişim ilgisi güler yüzü ve değerli görüşleri ile hayatımızın bir parçası oldu.iyiki
Tanımışız kendisini herkese tavsiye ederim.mesleki başarısı ikili ilişkisi ve yönlendirmesi ile yolunuzu bulmaya başladık.bu konuda kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Sude Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Kaplan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Sude Kaplan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Aile Çiz Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi.
Sude Kaplan adresi nerede?Sude Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuna Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:186/5 Karşıyaka
- Atatürk, 377. sok no:55/5 İzmir
- Kaymakan Kemal caddesi no:16/2 İzmir
- Gazi mahallesi Sinema sok. Atmaca iş hanı no:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sude Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sude Kaplan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Kaplan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Sude Kaplan hangi dilleri konuşuyor?Sude Kaplan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sude Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Kaplan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sude Kaplan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sude Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Sude Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sude Kaplan hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Kaplan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Axa Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Konak Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler