Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak
Özel Ege Şehir Hastanesi
es...
Harika bir diyetisyen,çok değerli Şüheda hocam
Ben ankilozan spondolit ve haşimato troiti hastasıyım.Şüheda hocamla,yollarımız yaklaşık iki ay önce kesişti.Alanında mükemmel bir diyetisyen.Gerek rahatsızlığıma uygun düzenlediği beslenme programı gerekse yaklaşımıyla inanılmaz profesyonel bir doktor.Azalan ağrılarım ve kaliteli yaşam şartlarını sayesinde yeniden kazandım.Emeği sonsuz,kendisine minnettarım.
gü...a
Annemin kolon kanseri kemoterapi sürecini Şüheda hanımın beslenme desteği ile sürdürmekteyiz. Kendisi mesleki bilgisi, bütüncül yaklaşımı,tıbbi yorumları, detaylı açıklamaları, motivasyon gücü ile annemin bu zorlu süreci daha yan etkisiz, daha moralli ve kilo kaybı olmaksızın atlatmasına vesile olmuştur. Farklı şehirlerde olmamıza rağmen samimi yaklaşımı ile herzaman yanımızda hissettiğimiz Şüheda hanımı onkoloji diyetisyeni arayışında olan kemoterapi hastalarına tavsiye ederiz.
şe...t
Nerdeyse 1 ay olucak şüheda hanımı tanıyalı ama bu kısa zamanda çok iyi şeyler başardık birlikte gerek verdiği diyet listesiyle bence bu cok onemli güler yüzüyle herşeyi en ufak detayına kadar anlatmasıyla motive etmesiyle bilgisiyle herşeye çok hakim çok iyi bir diyetisyen ben çok memnunum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum hiç şüphe duymadan gelebilirler Gerçekten birşeyler başarmak istiyorsanız Dyt.Şüheda Bengisu Rodop Tercih Etmelisiniz ❤❤
Şüheda Bengisu Rodop isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şüheda Bengisu Rodop, Diyetisyen. Size Şüheda Bengisu Rodop tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Şüheda Bengisu Rodop adresi nerede?Şüheda Bengisu Rodop şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şüheda Bengisu Rodop isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şüheda Bengisu Rodop online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şüheda Bengisu Rodop hangi dilleri konuşuyor?Şüheda Bengisu Rodop ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şüheda Bengisu Rodop isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şüheda Bengisu Rodop bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şüheda Bengisu Rodop ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şüheda Bengisu Rodop hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şüheda Bengisu Rodop hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler