Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
me...u
Prof.Dr.Süheyla Serdengeçti gerçek bir bilim ve ilim profesörü.Aynı zamanda insan sevgisi ile donanmış karekteri ile hastalarına şifa dağıtan bir üstat.Engin zeka ve becerisiyle hastalığın seyrini ve geleceğini derhal tespit ederek iyileştirip tekrar sağlığa döndürme konusunda eşsiz bir deha.Eğer Prof.Dr. Süheyla Serdengeçti ile tanışabildiyseniz çok şanslısınız. Metin Ersu.
g....k
Biz kendisiyle hastanede tanıştığımızda daha iyi ilgi göstermesi için özel yerine gitmek istedik ve kendisi red etti. Siz benim hastaneden hastamsınız o yüzden sizi özel muayaneme kabul edemem dedi nve sanmıyorumki özel yerine giden bir kişiden bize farklı davrandı. Gerçekten paraya önem vermeyen her zaman güler yüzlü iyi kalpli bir doktor. Kendisiyle 3 yıl boyunca görüştük bu sene emekli olmuş ve özel yerinde devam ediyormuş.
ni...a
hastasına değer veren insanın paradan daha değerli olduğunu konuşmaları ve davranışları ile hissettiren ana şefkatında iyi hekim iyi insan ve gerçek bir dost.
om...y
İşini seven, konusuna hakim biri. Kanser konusunda uzman. Tavsiye ediyorum.
Süheyla Serdengeçti isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyla Serdengeçti, Tıbbi Onkoloji.
Süheyla Serdengeçti adresi nerede?Süheyla Serdengeçti şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad.Yüce Apt. No:7/10 K 3 Halaskargazi Mah. Teşvikiye İstanbul
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyla Serdengeçti isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyla Serdengeçti online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süheyla Serdengeçti isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyla Serdengeçti bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyla Serdengeçti ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyla Serdengeçti hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Süheyla Serdengeçti hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar