Uzm. Dr. Şükran Çevik Yurtoğulları

Özel Hayat Hastanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

Sevgili Şükran hocam sayesinde yıllardır yaşadığım ağır migren atakları sonucu bağımlısı olduğum ağrı kesicilerden kurtuldum nöral terapi uygulaması her defasında güler yüzü yakın ilgilisi kendisi bir doktordan çok daha fazlası hem baş ağrılarımdan kurtarması hem ağır kullandığım o ağrı kesiciler mide ağrılarım en önemlisi de hayat kalitemi artırdı kendimden ümidimi kestiğim ağrısız güne uyanmadığım ağrı kesici kullanmadığım gün yoktu ve midemi kaybetme noktasına gelmiştim Şükran hocamla nöral tedaviye başladık beni başaracağımıza önce inandırdı ve gerçekten başardık Allah razı olsun her zaman dualarımda kontrole gitmeye sabırsızlanıyorum güler yüzünü görmek için :)

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

Yıllardır yaşadığım migren ataklarım nöral terapide henüz ilk seansım olmasına rağmen yok denecek kadar azaldı. Meğer ağrısız yaşamak ne güzel bir şeymiş Şükran hanım ilgisi, alakası, güler yüzlülüğü, cana yakınlığı ile harika biri.

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

İlk defa eşimi götürdüm Şükran hanıma 15 gün gezmediğimiz hastahane Dr kalmadı çekilmediğimiz Emar Ultrasyon Tomografi tüm ölçümler yapıldı serum alınıp 1-2 saat iyi sonra yine kötü oluyordu.Hayat hastanesinde Şükran hoca var dediler zar zor götürdüm gözleri yumuk hocam doğru ve yerinde teşhisi yapıp müşadehede 2 saat tutup ilaç tedavisine başladı 6 saat sonu eşim eski haline döndü bundan sonra tek Norolog Şükran hanım derim gerisi boş şiddetle tavsiye ederim.Saygılarımla
Kaya Ailesi..

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

Kendimi bildim bileli ellerimde aşırı terleme vardı bütün hayatımı etkiliyordu özgüvenimi düşürüyordu benim gibi aynı durumu yaşayanlar ancak anlayabilir. Botox tedavisi için şükran hocama gittim muayene oldum ve çok olumlu konuştu ertesi gün hemen yaptırdım ellerime botox ve mucize gibi şu an da ellerim kupkuru gerçekten bu kadar etkisini beklemiyordum şükran hocam en kaliteli botoxu kullandığını söylemişti zaten eğer sizin de elleriniz terliyorsa hiç düşünmeden Şükran hocamı tercih edebilirsiniz .

Z
Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

Merhaba Yüz felci geçirdim ve yüzüm çok fazlasıyla kaymıştı, uzun süren fizik tedavinin hiç bir etkisini görmedim, sonra Şükran Hocamı tanıdım uyguladığı Nöral terapi sayesinde bir kaç seanstan sonra yüzümde hiçbir iz kalmadı.

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

12 yaşından beri el terlemesi şikayetim mevcut.Bir dönem İyontoferez tedavisi,ilaç tedavileri aldım ancak faydasını göremedim.2019 senesinde İstanbul'da bir klinikte botoks tedavisi olmuştum ancak yine bir fayda göremedim.2 sene önce doktor araştırırken Şükran Hanım'la karşılaştım ve hayatım tamamen değişti.Daha öncede botoks işlemi uygulanıp fayda göremediğim için tekrar yaptırma konusunda aşırı ön yargılıydım.Şükran Hanım sayesinde bu önyargım tamamen kırıldı.Güler yüzlü, açıklayıcı konuşması ile ikna oldum ve 2022 senesinde ilk el botoksu tedavimi uyguladık.Normalde 6 ay etki süresi olan botoks Şükran hocamın kullandığı kaliteli botokslar ve tam olarak terleme noktalarına yapması sayesinde tam 1 buçuk sene gitti.Eskiden aşırı olan el terlemem sadece hafif nemlendiği için geçen hafta tekrar hocama gittim ve botoksu uyguladıkYaz/kış farketmeksizin elimden akan ter mevcuttu ve iyileşmesi konusunda aşırı umutsuzdum.Sizinle karşılaştığım için çok mutluyum hocam iyi ki varsınız

K
Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

şükran hanıma yüz felci geçirdiğim için baş vurdum uzun süre fizik tedavi görmüştüm ve bir etkisi olmamaştı şükran hanım nöral terapi önerdi ve tedaviye başladı 4 seansta hiç birşeyim kalmadı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

Konum: Özel Hayat Hastanesi Diğer

Başta eşimin rahatsızlığı için gitmiştik daha sonra uyku apnesi ile ilgilendiği bir alan olduğunu öğrendim. Vesilesiyle 2.kez dünyaya gelmiş gibi hissediyorum. Bursa da kendisi gibi bir uzmanın olması çok güzel. Uyku laboratuvarında da hem moral olarak hem de teknik olarak kibar ve samimi bir şekilde destek olunuyor test sürecinde. Apne rahatsızlığı olanlara şiddetle tedavi olmalarını tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Şükran Hanım'ın uyguladığı nöral terapiden önce migren ataklarımda sürekli kendimi acilde bulurdum emzirme döneminde olduğum için de sınırlı ilaçla yapılan tedavi beni rahatlatmiyordu okuduğum yorumlardan sonra çareyi nöral terapide buldum böyle bir uygulamanın olması inanılmaz güzel herkese şifa olması dileğiyle

Konum: başka bir yer Diğer

Öncelikle Şükran hanıma be kadar teşekkür etsem azdır Çok uzun yıllardır çekmekte olduğum migren ağrılarımı ilk görüşmemizde koyduğu teşhis ve verdiği ilaç tedavisi ile çok aza indirmeyi başardık. Hayat konforumu inanılmaz etkileyen migren ataklarım verdiği tedavi ile inanılmaz azaldı. Tedavimin hala devam ediyor , sonuna kadar da kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum. Sadece doğru teşhis ve tedavi değil aynı zamanda Güler yüzü , açıklayıcı ve pozitif yaklaşımı ile doktor hanım gerçekten işinde çok profesyonel birisi , tekrar teşekkür ederim herşey için , iyi ki varsınız

Profili düzenle veya yönet