gü....
Meme üzerinde oluşan yağ kistinin iltihaplanması sonucu 15 gün tedavi gördüm.Tekrar iltihaplanmadan kitlenin alınması gerekiyordu. bu aşamada hastane ve doktor arayışına başladım çeşitli hastane ve genel cerrahi hekimlerini tespit ettikten sonra internet üzerinden derin bir araştırma sonucu Dr. Jülide Hanım ile ilgili çok güzel yorumlara rastladım. Kararımı verdim ve ancak 15 gün sonrasına 30 Kasıma randevu alabildim. Randevu günü gittiğimde güleryüzle karşılandım. şikayetimi sonuna kadar dinleyip çok dikkatli bir şekilde muayene etti. Yağ kesesinin alınması gerektiğini söyledi. Sakinliği ilgisi güleryüzü tecrübesi beni çok rahatlattı. Şimdi 11 Aralıkta küçük bir müdahalem olacak. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum. Çevremde herkese ve bu yorumu okuyan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
me....
Kendisine muayeneye gittigim andan yapmış oldugu ameliyatımın bitimine kadar ve sonrasında kendisinden yakın ilgi gördüm hastası ile bütünleşen onun en ufak sorunları ile ilgilenen hastasını özel hissettiren sıcak yaklaşımı için kendisine gönülden teşekkür eder başarılarının devamını dilerim Böyle güzel bir doktoru tanımaktan mutluyum Tüm hastalara özellikle tavsiye ederim İyiki varlar.
me...u
Sevgili dr.umla tanışmam biraz farklı oldu. Göğsümde elime gelen kitleyi araştırmak üzere hast.ye gittim, yapılan tetkikler sonunda ameliyata karar verildi. Ameliyathanede kararı alan dr.u beklerken karşımda Jülide Sağıroğlu nu buldum. Birlikteliğimiz ogünden beri devam ediyor. Meme ameliyatımdan 3sene sonra rektum ca tanısıyla tekrar ameliyat masasına yattım. Bu hastalığımlada ilgili bütün aşamalarda dr.um hep yanımdaydı. Dr.olarakta insanlik olarakta kendisine minnettarım. Başarıları için herzaman duacısıyım. Şu anda gayet iyiyim , iyi olmamda kendisinin payı büyüktür. Teşekkürler sevgili JÜLİDE SAĞIROĞLU, allah gözlerine ve ellerine kuvvet versin.
se...z
Su an saglıgımızı kendısıne borclu oldugumuz sayın doktorumuz. Tesadufen randevu alıp gıttık. Memede elıne gelen kıtleden bıyopsı ısteyıp meme ca oldugumuzu ogrendık. 1.asamasında yakalamıstı dıkkatıyle. Allah ondan bın kere razı olsun. Cok ıyı bir dr medenıyet unv hastanesının ona gözü gıbı bakması lazım. Sevgıler saygılar doktorum.
se...l
Şu an Göztepe Eğt.ve Araştırma Hastanesinde çalışan doktor hanıma bir yakınımın göğsündeki kitle için muayeneye gittik,doktoru bilmeden tesadüfen randevu almıştık,Ama daha ilk muayenede koyduğu teşhis tetkiklerden sonra da doğru çıktı.Herşey bir yana doktor hanımın muayenesi, ilgisi,hastalıkla,ameliyatla ilgili açıklamaları,hastamın ameliyatının aciliyetine önem verip hemen listeye alması,hele bunu hastanedeki özel odasında yapması,takdire şayan bir davranış doğrusu.İnanın kendimizi devlet hastanesi değil de özel hastanede gibi hissettik,özel hastanelerde bile bu kadar açıklama yapılmaz;hastaya fizyolojik ve psikolojik olarak bu kadar ilgi olmaz diye düşünüyorum.Yani kısaca haftaya yapacağı ameliyata hastamızı gözümüz kapalı teslim edeceğimiz mükemmel bir doktor.
em...y
Sevgili doktorum.. Sayenizde daha sağlıklı bir yaşama başladım. Tüm emeklerinize teşekkürler.. O güzel ve zarif elleriniz dert görmesin..
Şükriye Jülide Sağıroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükriye Jülide Sağıroğlu, Genel Cerrahi.
Şükriye Jülide Sağıroğlu adresi nerede?Şükriye Jülide Sağıroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükriye Jülide Sağıroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükriye Jülide Sağıroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükriye Jülide Sağıroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükriye Jülide Sağıroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükriye Jülide Sağıroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükriye Jülide Sağıroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Şükriye Jülide Sağıroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar