s....s
2 ay boyunca devam eden yumurtalık, kasıklarda ağrı ve karın boşluğuna doğru vuran ağrılar nedeni ile doktor doktor gezmeme rağmen teşhis koyamamışlardı sağolsun hocam prostatit teşhisi koydu onun dediği ve verdiği ilaçlarla düzene girdim
.....
şükrü beye kızımın ürolojik sorunu olabileceği düşüncesiyle gittik.fakat,doktorumuzun duyarlılığı sayesinde sorunun kadın doğumla ilgili olduğunu öğrendik.liman hastanesinde başarılı bir operasyonla ameliyat oldu.mesleki duyarlılığı ve herşeyden önemlisi insani yaklaşımından dolayı çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım. hamiyet keskin
Şükrü Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Öztürk, Üroloji.
Şükrü Öztürk adresi nerede?Şükrü Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükrü Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şükrü Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ürologlar