Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Annemin göz tansiyonu ve katarakt tedavisi için İstanbul dışından tavsiye üzerine geldik.
Süleyman hocamızın glokom ve katarakt ameliyat süreci boyunca göstermiş olduğu ilgi alaka ve bilgilendirmelerinden çok memnun kaldık. Şuan halen kontrollerimiz ve tedavi sürecimiz devam ediyor ilgisi tedavi süreci aynı özveri ve ilgi ile devam eden Süleyman Kuğu hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum iyki varsınız.

24.01.2014 tarihinde 2dk muayene sonucu hiçbir şekilde beni bilgilendirmeden yanındaki asistana birşeyler söyledi. Hemen birşeyler karalanıp çizilmeye başlandı ki ne oluyor diye sorduğumda seni hazırlıyoruz ameliyat olacaksın dediler. Düşünün ki göz tansiyonu ameliyatı olacağımı ''ne ameliyatı olacağım '' dediğimde söylendi. Ardından bu ameliyatın birçok doktor tarafından doğru bulunmadığını ve şuan nasıl böyle birşey mümkün olduğunu sorduğumda ''artise bak başka doktorlara gitmiş olamazmış ameliyat nasıl oluyormuş diyor, git onlara bana ne geliyorsun artis. Bir daha gelme seni görmeyeceğim burada, bakın buna ve bunu buraya almayın daha'' diyebilen bir doktor. Yorum sizin...Unutmadan benden bir sonraki hasta içinde hastanın elinde olan özel bir hastanenin poşetini görüp ''niye o hastaneye gitmiyorsun yine, bana niye geliyorsun git orda muayene ol gelme'' diyebilme cesaretini de gösterebilen yurdumun doktorudur.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bu sabah randevusu olan hastayı saatlerce bekletip, sonra da unutan ve MUAYENE ETMEYECEĞİM diye refüze eden devletimin doktor. 57 yaşındaki tansiyon ve şeker hastası annemi saatlerce bekletip sonra da bir devlet hastanesinde olmasına rağmen muayene etmeden göndermesinin nasıl bir açıklaması olduğunu merak ediyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Dünyayı bulanık su görünümünden çıkarıp pırıl pırıl hale getiren sevgili doktorum..Ellerine sağlık.

merhaba yapmış olduğum araştırmaya göre dr. süleyman bey uzmanı olduğu göz hastalıklarının en iyilerindenmiş.kendisine muayene için gideceğiz.muayeneden sonraki yorumlarımı da yazarım.sağlıklı günler.

Profili düzenle veya yönet