Süleyman Men Muayenehanesi

Nakit, Kredi kartı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir

Nakit, Kredi kartı

Prof. Dr. Süleyman Men, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup şuan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde Girişimsel ve Diagnostik Nöroradyoloji alanında çalışmaktadır. Aynı zamanda kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Diğer

Annemi beyne pıhtı atması sonucu felç inmesi sebebiyle hafta sonu acile getirdik. Süleyman hocanın hemen operasyona başlaması ve başarılı müdahalesi sayesinde herhangi bir hasar kalmadan süreci atlattık. Annemizi sapasağlam bize bağışladığı için kendisine çok minnettarız.

C
Konum: Süleyman Men Muayenehanesi

Sayın Prf.dr Sülayman hocam Annemin anjiyosunu sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde yaptı.
Öncesinde bize gerçekten detaylı bir şekilde anlatarak rahatlattı ayrıca kendisi gerçekten çok kibar bir hocamız

Konum: Süleyman Men Muayenehanesi Randevu

Annemin beyninde anevrizması vardı. Ve gözü kapanmıştı. Sayın Prof.Dr Süleyman Men acil müdalesi sayesinde kurtulduk.. Kendisi çok ilgili çok bilgili bir Dr.. Ne kadar tesekkur etsek az

Konum: Süleyman Men Muayenehanesi Diğer

Süleyman Hocam annemin beyin anevrizması operasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hastalarıyla sürekli iletişim halindedir . Çok tehlikeli bölgede olmasına rağmen başarısına güvenerek hocama emanet ettik . Ailece operasyon öncesinde boş yere üzüntü ve stres yaşamışız. Annem şuan çok iyi durumda. Herkese tavsiye ediyorum . Muhteşem bir doktor. Ellerinizdeki sihir hiç sönmesin hocam.

J
Konum: Süleyman Men Muayenehanesi Randevu

Çok değerli Süleyman hocamıza 89 yaşındaki babamızı boyun damarındaki tıkanıklıktan dolayı götürdük.Detayli incelemeleri, anlaşılır açıklamaları,hastaya ve yakinlarina güleryüzü ve nazikliği için doktorumuza çok teşekkür ederiz. SAYGILAR

Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

Mükemmel bir doktor. Alanında işin ustası.Türkiye de sayılıdır.Eşimin Anevrazma operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi. Hastasıyla çok ilgileniyor.Her istediğimizde kendisine rahatça ulaşabiliyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz sayın hocam.İyi ki varsınız.Teşekkürler

C
Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Diğer

Arkadaşıma kendisini tavsiye etmek için internette aratırken burayı gördüm. Fırsatım varken yazmak istedim.2012 yılında babam deniz kenarında beyin kanaması geçirdi. Beyninde 3 tane anevrizma olduğu anlaşıldı. Anevrizmaların bulunduğu bölge sebebiyle açık ameliyat olamıyordu. Şans eseri Süleyman Hoca' nın ismini duyduk. Zamanımız kısıtlıydı babamın kurtulma şansının %5 olduğunu söylediler. 9 eylüle koşarak gittim Süleyman hoca hemen bizimle ilgilendi. Kendisi ve ekibinin gerçekleştirdiği kapalı beyin operasyonu sonucunda babamın hayatını kurtardılar. Bizim için bir mucizeyi gerçekleştirdiler. Ne kadar teşekkür etsek az.

Konum: Süleyman Men Muayenehanesi

Saygı değer başta Profesör doktor süleyman bey hocamız olmak üzere tüm hastane çalışanlarına bize yardımcı olan ekiplere sonsuz tesekkurler. Allah ondan razı olsun beni ayağa kaldırdı. Adım atamıyordum. Kapalı bel ameliyatı sayesinde beni tekrar dünyaya getirdi.Umudum oldu.Yaşama sevincimi yesertti.Iyi ki türkiyede bu kdr başarılı hocalarımız var.Dokuz eylül universitesindeki tüm ekiplere bize yardımcı oldukları için sonsuz minnetlerimi ve şükranlarımı sunarım.

Y
Konum: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Randevu

Ablamın beyin kanamasına 9 eylülde ilk müdahale eden ve aile olarak bizi odasına çağırıp her birimizin anlayacağı dilde yapacaklarını anlatması, her muayenede arayıp gelişmeleri haber vermesi ile doktor kimliğinin dışında insan kimliğiylede hepimizin minnettar olduğu doktordur kendisi.

Konum: Süleyman Men Muayenehanesi

Beyin anevrizması tanısı konulan eşimin 1-6-2021 tarihin de 9 eylül üniversitesi tıp fakültesi hastanesi girişimsel radyoloji bölümünde anjiyografisini stent yerleştirerek başarıyla gerçekleştiren Prf.dr.Süleyman Men hocam ve ekibine teşekkür ederim.Hayatın bir döneminde sizinle yolumuzun kesişmesi bizler için büyük şanstı minnettarım.Allah sizlerin ve sizin gibilerin eksikliğini göstermesin.Derde düşen deva arayan tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.