di...m
Mide sıkıntılarımdan dolayı doktor beye gittim fakat özel hastahane olduğu halde devlet hastanesi gibi muamele gördüm Güler yüz yok şikayetini söyledim daha önce çekilen endoskopi görüntülerimi gösterdim doktor hastalığın şu bile demeden bir hap yazdı sonrasında da endoskipı ve ameliyat yapabileceğini söyledi hiç memnun kalmadım umarım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hu...3
süleyman abi benim doktorum degil her zaman arkadaşım gibi davrandı ben 14 yaşımdan beri tanıyorum süleyman abimi annemi ve beni en güzel şekilde davranışıyla uzmanlıgıyla ve aynı zamanda bir agabey gibi davranmasıyla memnun etti her rahatsızlıgımzda en dogru teşhisi koyarak biz önce ALLAH ın sonra kendısinin sayesinde saglıgımıza kavuşturdu ALLAH abimden razı olsun sevdikleriyle beraber çok uzun bir ömrü olsun Hüseyin YILDIZ
Süleyman Öztan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Öztan, Gastroenteroloji.
Süleyman Öztan adresi nerede?Süleyman Öztan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Öztan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Öztan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Öztan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Öztan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Öztan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Öztan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süleyman Öztan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.