Kırık Cerrahisi
Kırık Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
se...z
Omzumda yırtık vardı hocam şubat ayında medisun hastanesinde ameliyat etti çok kötü bir yırtık olduğunu ellerinden geleni yaptıklarını ama hareketlerimin kısıtlanabileceğini söyledi.
İlk sorduğum yüzebilecek miyim oldu.
Kulaç atamayacağımı ama ufak hareketlerle yüzebilirsin demişti.
2 ayın sonunda kolumu yukarı kaldırabiliyordum ve bu umulmadık bir başarıydı, hemen yüzmeye başladım ve şu an 5 ay oldu ve ben artık çok rahatlıkla kulaç atıp yüzebiliyorum en ufak bir ağrım yok.
Hocama çok çok teşekkür ediyorum bana sağlığımı geri verdiği için.
Nezaketi ve insani davranışı içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
z.....
Ilgili ve bilgili bir doktor, esimin omurilik agrilarina bin tane tetkik yaptirmadan cozum sagladi kendisini tavsiye ediyorum
Süleyman Portakal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Portakal, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Süleyman Portakal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı.
Süleyman Portakal adresi nerede?Süleyman Portakal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu Mahallesi, 1920. Cadde No:61 Çayyolu Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Portakal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Portakal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Portakal hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Portakal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Portakal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Portakal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Portakal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Portakal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süleyman Portakal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Portakal hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Portakal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pursaklar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları