y....t
6 aya yakın böbrekte taş hususunda şikayetim vardı. Başka hastanede defaatle yanlış teşhis ve yönlendirme olduğu için bir türlü problemim giderilmedi. 1 böbrekte 2 tane kanalda taş vardı. Tümer hocaya geldiğimde tedavi sürecine başladık ve lazerle taş kırma operasyonu geçirdim. Hem öncesi hem sonrası memnun kaldım. Stent takıldı 3 haftaya yakın onu da anesteziye gerek kalmadan ufak bir müdahale ile aldı. Taş kırma öncesi lokal anestezi yapıldı anestezi sonrası narkozu vücut atana kadar biraz baş ağrısı yaşıyor insan birkaç gün, ben de bunu yaşamak istemediğim için stent anestezi olmadan alınsın istedim endişelerim vardı ama endişelerimi boşa çıkardı Tümer Hoca. Gönül rahatlığıyla tedavi sürecine başlayabilirsiniz.
ya...l
acilde babamla ilgilendi sanki özel hastaneye gelmişiz gibi durumu anlatarak müdahale etti vemüdahale ederken üzgünüm amca canını acıtmak zorunda kalacam kusura bakma amca diyerek babamın kateter müdahalesini yaptı el becerisi olan biri.
Süleyman Tümer Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Tümer Çalışkan, Üroloji.
Süleyman Tümer Çalışkan adresi nerede?Süleyman Tümer Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Tümer Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Tümer Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Tümer Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Tümer Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Tümer Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Tümer Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süleyman Tümer Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ürologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ürologlar