Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Özel Metropol Hastanesi
23.06.2023 te göğsümdeki kitle için gittim kendisine, hemen teşhis koyup tedaviye başladı. Gerekli yönlendirmeleri çok doğru ve zamanında yaptı. Güler yüzlü, bilgili, muhteşem bir doktor. 30 Ocak 2024 te mastektomi ameliyatımı yaptı. Hiçbir sorun yaşamadan atlattım. Ağrı acı sancı olmadan geçti süreç. İyi ki tanımışım. Tedavi takip süreci mükemmel. Herkese tavsiye ederim
o....k
Suna Hanım Cok ilgili ve çok profesyonel bir Doktor,16.01.2024 Suna hanım ameliyat etti (hemoroid ve botoks uygulaması) Çok ağrılı iyileşme süreci olan ameliyat Suna hanım çok kibar yaklaşımda profesyonel şekilde bu zor bir süreç en minimum ağrı bir geçe geçirdim hastaniye de.Eger bu rahatsızlık varsa hiç çekinmeden Suna hanıma randevu alın ve ona guvenin.
p....k
yemek sonrası ani bir gögüs ve sırt ağrısıyla gittim acilde ön tedavim yapıldı ve genel cerrahiye yönlendirildim. Suna hocamın detaylı incelemesi ve araştırmasıyla safra kesesi iltihabı ve taşı olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini detaylı ve beni rahatlatan bir şekilde açıklama yaptı. Gerekli işlemlerden sonra zor bir ameliyatı başarıyla kapalı bir şekilde gerçekleştirdi.Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi,bilgisi ile beni çok kısa sürede sağlığıma kavuşturdu.Safra kesesi probleminiz varsa gözünüz kapalı olarak kendinizi emanet edebilirsiniz.Canım doktorum iyi ki varsınız.
Annem meme kanseri atlattı daha önce Suna Hanım benim ameliyatımı yapmıştı aile doktorumuz bu süreçte annemin ameliyatını gerçekleştirdi tedavi süreci de devam etti kendisiyle. Çok seviyoruz kendisini dört dörtlük bir insan. Hasta ilişkileri de çok iyi her zaman aileden biri gibi davranıyor.
Ben göğsümde bir kitle için Suna Hanım'a geldim hemen tespit edip teşhis konuldu tedavi başlandı vakit kaybetmeden en baştan ne gerekiyorsa açık bir dille ifade etti çok güzel bir yol haritası çıkardı bize sayesinde şifa bulmuş oldum kontrollere gidiyorum yenileyen başka bir rahatsızlığım da vardı onun için görüştük çok seviyoruz Suna Hoca'yı.
su...n
Şahane bir doktor. İki yıl boyunca ameliyat olmaktan kaçıyordum Suna Hocayla tanışana kadar. İlgili, güven veren, işinde çok başarılı bir doktor.
ip...k
merhaba kasım ayı içerisinde Suna Hanıma kapalı safra kesesi ameliyatı oldum , başarılı ve sorunsuz ameliyat gerçekleştirip beni hemen ayağa kaldırdığı için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Suna Hanım.
ay...s
Güzel kalpli dr ülkü hastanesinde oğlum ev kazası sonucu yanmıştı durumu çok ağırdı önce allah sonra suna doktorumut sayesinde allah şükür iyi oldu çok emeği var oğlum yaşıyorsa onun sayesinde 4 yaşındaydı yavrum ozaman allah razı olsun hocamdan rabim uzun ömürler versin suna hocam size
ü.....
Suna Hanım 6 yıllık doktorum. Apandist ve yama ameliyatı oldum, eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu, annemin de safra kesesi ve yama ameliyatı oldu. Suna Hanım'dan çok memnunuz. Kıl dönmesi için yine ameliyat olucam Suna Hanım'da. Bizim aile doktorumuz. Çok memnunuz kendisinden ilgi ve alakasına hayranım muhteşem bir insan Suna Hanım. Herkese tavsiye ederim kesinlikle çok başarılı bir doktor . Çevremde bir çok kişiyi götürdüm herkes çok memnun kaldı gerçekten.
.....
Suna Hanım' ın öncelikle sıcakkanlı ve içten olması ameliyat için daha rahat ve soğukkanlı olmamızı sağladı. son derece ilgili saygılı ve bilgili oluşu çalıştığı kurumlar ve bizler için büyük bir şans. Annemin guatr hastalığındaki doğru teşhis ve başarılı ameliyatı ile çok şükür herşey yolunda. kendisine minnettarız. İyiki sizi tanımışız Suna Hanımcım.. Sevgilerimle..
Suna Güzel Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suna Güzel Doğan, Genel Cerrahi. Size Suna Güzel Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Suna Güzel Doğan adresi nerede?Suna Güzel Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suna Güzel Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suna Güzel Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suna Güzel Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suna Güzel Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Suna Güzel Doğan hangi dilleri konuşuyor?Suna Güzel Doğan ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Suna Güzel Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suna Güzel Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suna Güzel Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suna Güzel Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Suna Güzel Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suna Güzel Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Suna Güzel Doğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Suna Güzel Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar