Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
.....
Hasta ile iletişimi gayet güzel. Sağ gözümden ameliyatımı sorunsuz olarak yaptı. Çok teşekkür ederim.Güvenle muayene olabilirsiniz.
ne...ı
Telefon numarası doğrulandı
ben cok memnun harika bir doktor olmayacak ggöz hastalıklarını ilacla tedavilerini yapıyor cok memnunuz herkeze tavsiye ediyorum mersinin en iyi doktorlarından biri
es...r
Telefon numarası doğrulandı
kesinlikle işini iyi yapıyor...güvenle gidebilirsiniz.bu gün 3 yakınımı götürdüm.hepsini çok özenle muayene edip´iletişim kurdu.teşekkür ediyoruz.
nu...k
Telefon numarası doğrulandı
hastaları ile mükemmel ilgilenen iyi iletişim kurabilen çok iyi bir doktordur.
Suphi Bülent Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suphi Bülent Sarı, Göz Hastalıkları.
Suphi Bülent Sarı adresi nerede?Suphi Bülent Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suphi Bülent Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suphi Bülent Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Suphi Bülent Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suphi Bülent Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suphi Bülent Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suphi Bülent Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Suphi Bülent Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Toroslar civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar