2020 yılında anal fissür ve hemoroid ameliyatı oldum. İyileşeceğime daha beter oldum. Hastaneden yana pek bi şikayetim olmadı ancak tekrar ameliyatlık durumdayım şuan.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i̇...n
Ailemizin kaderini değiştiren mucizevi insan.Bilgisine yeteneğine vicdanına hayranım.Tedavide şefkati de çok iyi kullanıyor.Ülkemdeki daha çok insanın yararlanması için Sağlık Bakanı olarak çalışmasını çok isterdim. Sağlıklı ve sevinçli günler diliyorum. Saygılarımla
bi...n
Ailemizin kaderini değiştiren vicdanından ve bilgisinden emin olduğum ve büyük saygı duyduğum mucizevi bir insandır..
Tahir Mantı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Mantı, Genel Cerrahi.
Tahir Mantı adresi nerede?Tahir Mantı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Mantı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Mantı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Mantı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Mantı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Mantı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Mantı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tahir Mantı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.