Doç. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kozmetik Cerrahi
Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Çene Eklemleri Tedavisi
ö.....
Oğuz hocam bana rinoplasti ve meme büyütme ameliyatı yaptı,kombine bir ameliyattı ikisini aynı anda gerçekleştirdi ve ameliyattan iki gün sonra sıfır ağrıyla günlük yaşantıma döndüm.ortaya çıkan görüntü beklediğimden de güzel oldu.Ellerinize emeğinize sağlık hocam siz bizim için bir değersiniz.kusursuz ekibinize de ayrıca çok teşekkür ederim.Herkese şiddetle tavsiye ederim,hiç korkmayın:)
d.....
Dr. Tahsin Oğuz Bey benim için büyük bir şans. Burun ameliyatı konusunda yıllarca yaşadığım korkuyu yenmemi sağladığı için yürekten teşekkür ederim. Doktor Bey'in sihirli elleri sayesinde yıllarca yaşadığım nefes alma problemim hem sona erdi hem de estetik açıdan çok doğal bir burnum oldu. Hiç tereddütsüz burun estetiği konusunda endişesi olan, doğal estetik bir burun isteyen herkese tavsiye ediyorum. Ameliyat sonrasının acısız geçmesi, her sorunumla yakından ilgilenilmesi insanın içini oldukça rahatlatıyor, ben ameliyat sonrası 3. günde ağrısız bir şekilde yatağımdan kalkmıştım. Doktor Oğuz Tahsin Bey ve muhteşem çalışma arkadaşlarının ilgileri, güler yüzleri için tekrardan çok çok teşekkür ederim.
ha...a
Oğuz bey ile yolumuz bir anlık karar sonrası keşisti. Muğla da görev yapan hekimleri araştırırken karşıma çıktı. İyi ki çıkmış. Gerçekten mesleğini layıkıyla yapan bir hekim kendisi. Meme küçültme ameliyatı ile ergenlikten beri var olan korkularıma rağmen bir anlık karar sonrası kendisine başvurdum. Gerek ilgisi, gerek iletişimi ile hemen karar verdim. Kullandığı teknik ile de ağrım olmadı diyebilirim. Meme küçültme ameliyatının bu kadar kolay ve ağrısız olacağını düşünmemiştim. Sadece yağ alma işlemi gerçekleştirdiği için o bölgelerde spor sonrası kas ağrısı gibi ağrılarım oldu. Olmak isteyenlere gözü Kapalı tavsiye edebileceğim tek doktor. Zamanımız değerli ve bu zamana kadar neden beklediğimi de ayrıca sorgular oldum ameliyat sonrası. Herşey mükemmel! Tekrar teşekkür ederim doktoruma
Doktor Oğuz bey meme küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi. Doktorum Oğuz bey ve ekibi sayesinde çok konforlu bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyattan sonraki sürecimi de gayet ağrısız ve rahat geçirdim. Korktuğum için ertelemiştim fakat şimdi daha önce yaptırmalıymışım diye düşünüyorum. Böyle başarılı, yetenekli bir hekimi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyiki varsınız.
eb...
I think, he has a good understanding of womans' aesthetics. After the surgery he was very comforting and made me feel at ease. After 4 weeks, when the swelling had gone down, I was very happy with the outcomes of my surgery. Personally, I felt confident talking with him and I felt he listened to my needs attentively. I can say that, happy about these operations. Big thank you to him and his team.
Doktorumuzun Marmaris'te olması bizim için gerçekten büyük şans! Ben göğüs küçültme ve göz kapağı ameliyatları oldum. İki ameliyatımda da süreç sorunsuz ilerledi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinin bu kadar rahat olabileceğini hayal edemezdim ! Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler...
gü...m
Doktorum Tahsin Oğuz Acarturk sayesinde çok konforlu bir ameliyat süreci yaşadım ,büyük memelerden şikayeti olan herkesin mutlaka tanışmasini tavsiye ediyorum şu an meme kucultme ameliyatımin birinci haftası bitti ve sonuç harika ağrısız bir süreç.Ekibine ve kendisine çok teşekkür ederim iyiki tanıdım.
ye...
Göğüs küçültme için ablamla birlikte Bodrumdan Marmaris’e Oğuz hocaya geldik .ilk görüşmemizde o kadar güven verdiki bizlere bir an evvel ameliyat gününü kararlaştırdık . Ameliyat zamanı oldukça konforlu ve bir o kadar rahat geçti, bu kadar ağrısız olacağını hiç düşünmemiştim .Hocam ve ekibi çok ilgili , güleryüzlü, çok samimi. İyi ki yollarımız kendisi ile kesişti . Güzel muğlamızın , güzel doktoru .. 10 parmağında 10 marifet dedikleri . Bizleri soracak olursanız süperiz ve çok memnunuz . Her şey için çok teşekkür ederiz .
Marmaris’de olduğu için çok şanslıyız. Kendisine göğüs küçültme ve göz kapağı operasyonu için başvurdum. Çok başarılı sonuçlar elde ettik. Ameliyat süreci beni zorlamadı. Çok çabuk iyileştim. Doktor bey ve ekibi ameliyat sırasında ve sonrasında çok ilgilendi. Kontrollerim çok düzenli yapıldı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum
ş.....
Merhabalar;
Yıllardır yaptırmak istediğim meme küçültme ameliyatımı doktorum Tahsin Oğuz Acartürk 13.08.2021 tarihinde gerçekleştirdi. Muğla'da ikamet eden biri olarak bu kadar yakınımda böylesi tecrübeli bir doktor bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ameliyat sonrası ilk olarak neden bu kadar beklemişim ki diye düşündüm. Ameliyata nasıl girdim nasıl çıktım hiç bilmiyorum. Son derece konforlu bir süreçti. Hiç abartmıyorum, sanki uyudum ve uyandım. Ameliyat sonrası çok ağrı olacağından korkanlara tavsiyem bunu hiç kafalarına takmasinlar. Basit ağrı kesiciler fazlasıyla rahatlatıyor.Doktoruma gelince zaten ilk randevuda tecrübeli olduğunu hissettirdi ve bu da gerçekten insana güven veriyor. Kullandığı teknik çok farklı ve çok az bir iz kalıyor meme altında. Boydan boya bir kesi kesinlikle yok. Bir mucize resmen. Bu kadar az izle böyle bir değişim hala nasıl mümkün olabildi inanamıyorum.Mümkün olduğunca küçülsün demiştim doktoruma öyle de yapmış. Öyle hafifledim ki anlatamam. İri memelerden muzdarip olanlar iyi anlayacaktır. Artık istediğim iç çamaşırı ve mayo bikiniyi, kıyafetleri seçebilme özgürlüğüne kavuştum. Doktoruma ve ekibine binlerce kez teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İyi ki varsınız ve iyi ki kendimi sizin ellerinize teslim etmişim.
Tahsin Oğuz Acartürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsin Oğuz Acartürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, El Cerrahisi. Size Tahsin Oğuz Acartürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lipoplasti, Dermabrazyon, Cilt Yenileme, Doku Eksikliklerinin Onarılması, Meme Estetiği, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Kozmetik Cerrahi, El Cerrahisi, Abdominoplasti, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Tahsin Oğuz Acartürk adresi nerede?Tahsin Oğuz Acartürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bayraklı Tower Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:81 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsin Oğuz Acartürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsin Oğuz Acartürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tahsin Oğuz Acartürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tahsin Oğuz Acartürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tahsin Oğuz Acartürk hangi dilleri konuşuyor?Tahsin Oğuz Acartürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tahsin Oğuz Acartürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsin Oğuz Acartürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsin Oğuz Acartürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsin Oğuz Acartürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Tahsin Oğuz Acartürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra