mu...
Hocam çok profesyonel. Iletismi de çok iyi. Ekibi ile uyumlu. Ve çok ekonomik bir sünnet oldu.
ed...
Tamer hoca oglumuzun sunnetinde açıklamalarıyla ve sorduğumuz sorulari özveriyle cevaplamasiyla bizi çok rahatlattı çok sevecen babacan bir insan ayrıca aklımıza takilan herşeyi telefondanda sorabiliriyoruz kısa sürede cevap veriyo biz çok memnun kaldık
Hocamız deneyimli olduğu herhalinden belli zaten. 8 yaşımdaki çocuğumun sünnetini sonrunsuz halletti. Herşeyden çok memnun kaldık. Lokal anestezi ile işlem yapıldı.
Tamer hocam gerek ilgisiyle gerek açıklaycı konuşmalarıyla bizleri rahatlattı sünnet konusunda alanının başarılı bir hocası biz çok memnun kaldık
fg...s
Doktor beyle bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık oğlumun sünnetini yaptı biz çok memnun kaldık kendisinden işlem öncesinden işlem sirasinda iyileşme sürecinde hep güler yüzlü nazik bir şekilde karşıladı sıkıntısız bu sergi Tamer beyin sayesinde atlattık.gonul rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
sa...k
Gerçekte alanında çok iyi bir doktor ameliyatımızı ve sünnetimizi başarılı bir şekilde yaptı
se...u
Iki cocugumunda
Sünnet sürecine hazirlik asamasindaki bizi bilgilendirmesi ve çocuklarımın psikolojik olarak hazırlanması ile başlayan, sünnet esnasında devamlı beni ve çocuklarimi rahatlatan konuşması ve tecrübesi ile harika bir cerrah mükemmel bir insan olan Tamer Hocam iyi ki varsiniz ve iyiki Konya dasınız. Elinize emeğinize yüreğinize saglik.
ş....t
Geçen hafta bebeğimizi Tamer Hocama sünnet ettirdik süreç çok güzel ilerledi gerek işlem sırasında gerekse sonrasında hocamın verdiği güven ve bilgisi bizi çok mutlu etti işlem sırasında bebeğimizin yanındaydık hersey çok hızlı ilerledi aklınızda hiç soru kalmıyor hocam hepsini özenle dinleyip cevaplıyor biz çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye edeceğim bir cerrah gözü kapalı güvenle gelebilirsiniz
n....g
Tamer hocam 2 hafta önce oğlumun sünnetini yaptı. Gerek diyaloğu gerek sorduğumuz sorulara yanıtlarıyla bizi çok mutlu etti.
me...
Sürecin en başından beri bize çok yardimci oldu tamer hocam. Attığımız mesajlara hemen donmesi , sunnet esnasinda oglumuzun yanindaydik ve hocamizin amkilimiza takılan her soruya cevap alabildik .
Tamer Sekmenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Sekmenli, Çocuk Cerrahisi.
Tamer Sekmenli adresi nerede?Tamer Sekmenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Sekmenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Sekmenli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Sekmenli hangi dilleri konuşuyor?Tamer Sekmenli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Sekmenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Sekmenli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Sekmenli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Sekmenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 159 hasta / danışan, Tamer Sekmenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları