Şu anda da Kadıköy'de kendi muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir.
Akne Skarı Tedavisi
Somon DNA Aşısı
Terleme Botoksu
Çatlak Tedavisi
Dr. Taner Berktaş Muayanehanesi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
h....ç
Öneri üzerine gitmiş olduğum Taner beyden aşırı memnun kaldım.Yüzüme yaptırmış olduğum botoks işlemim oldukça başarılı sonuç verdi.İlk ve tek tercihim olacaktır.Emeğinize sağlık Taner Bey
ş...
52 yaşındayım. Yaşımın ilerlemiş olması ve geçirdiğim yanlış bir diş çekimi sonrası hem alnımdaki çizgiler, hem yüzümdeki diş eti çekilmesinden dolayı oluşan çöküntü beni çok rahatsız ediyordu. Araştırmalarım sonucu doktor Taner Bey'in bu konularda çok başarılı olduğunu öğrendim ve kendisine baş vurdum. İlk uygulama sonrası alnımdaki çizgiler, göz kenarındaki kaz ayakları neredeyse kayboldu ve beni en çok mutlu eden şey doğallıktan bir şey kaybetmemiş şekilde olması oldu. Dışardan bakıldığında yüzümde bir gençleşme olduğu gayet belirgin ve robot gibi durmayışı Taner Bey'in işinde ne kadar başarılı olduğunu gösterdi bana. Bu konuda çekincesi olanlara da kesinlikle tavsiye ederim.
f.....
Taner Hocadan gayet memnunum. Kendisi çok iyi, sempatik, güleryüzlü bir doktor. Yüzüme botoks ve birçok işlem yaptırdım. Yapılan işlemlerden memnunum.
Birkaç kere gitmiştim. Birkaç işlem yaptırdım ve sonuçlardan gayet memnunum. Kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum. Taner Bey'e göz altı mezoterapisi ve botoks işlemimi yaptırdım. Kendisi ilgili bir doktor. İşe yarayan, kalıcı etki gösteren işlemler yaptı.
lç....
Taner Bey'e mezoterapi işlemi yaptırdım. İşlemleri güzel, gayet başarılı. Ben memnunum. Doğal ürünler kullandığını düşünüyorum. Etki gördüm. Kendisi iyi bir insan.
p.....
Tesadüfen sosyal medya üzerinden çıkan bir reklamdı. Uygun geldiği için yazdım. Görüşmeye giderken bu kadar başarılı sonuç alacağımı bilmiyordum. Taner Bey'e botoks işlemimi yaptırdım. İşlemden aşırı memnunum. Kendisi çok kibar birisi. Yaptığı iğneleri hissetmedim. Daha öncesinde de yaptırdığım acı ve hiçbir sonuç almamıştım ama böyle bir şey beklemiyordum.
Ben çok memnun oldum. Taner Bey'e sadece botoks yaptırdım ve bayağı memnun kaldım. Kendisi bence çok iyi bir doktor. Güzel destek verdi. İşlemden sonra hiçbir şey kalmadı. Sadece baş ağrım vardı 2 güne geçti. Yaptığı uygulama bayağı kalıcı ve çok da güzel oldu. Sonuçtan çok memnun kaldım.
Taner Bey'den ve eşinden ben çok memnun kaldım. İşlemleri çok güzel tuttu. Botoks işlemi yaptırdım. Ben çok beğendim. İlgileri, alakaları, dürüst olmaları öncelikle hoşumuza giden tarafı bunlar. İşleme gelince de çok memnunuz. İşlerinde başarılılar. Başarıyla ve isteyerek yapıyorlar. Ayrıca arayıp memnuniyetimizi soruyorlar. Hiçbir zaman ilgili, alakalarını eksik etmeden çok güzel ilgilendiler. Kendileri işlemlerini 4-4'lük yapan insanlar.
Doktor Taner Bey'e sosyal medyada tesadüfen rastladım ve botoks yaptırdım. Sonuçtan memnun kaldım hatta kontrole gitmeye bile ihtiyaç duymadım. Kendisini arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve onlar da botoks yaptırmaya gittiler. Dolayısıyla herkese rahatlıkla tavsiye ederim.
k.....
Taner Bey'e sosyal medya aracılığıyla ulaştım. PRP işlemi yaptık ve doktorumun eli çok hafif ve nazik davrandı. Çevreme tavsiye ederim çünkü klinikten mutlu ayrıldım.
Taner Berktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Berktaş, Pratisyen, Mezoterapi. Size Taner Berktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mezoterapi, Akne Skarı Tedavisi, Boyun Gençleştirme, Botoks, Bölgesel Zayıflama, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Cilt Bakımı, Cilt Renk Tonu Eşitlemesi, Dermapen.
Taner Berktaş adresi nerede?Taner Berktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmanağa Mah. Söğütlüçeşme Cad. Korular İş Hanı No:176/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Berktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Berktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taner Berktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taner Berktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Taner Berktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Berktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Berktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Berktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Taner Berktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taner Berktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Taner Berktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler