ce...z
Sajarya Devket Hastanesine miyde bulsntidi ve hslsizlik icin dahiliye bolumu dr Taner CSVUSOGLUNA GITTIMSakarya icin Super bir dr usii seven iletisimi guclu hasta ile bizzat ilgilenen ve hastaligina kesin cozum bulan bir dr onunla hayata geri dondum Allah saglikli huzurlu ömurler versin dr
vi...o
5 hekimde sonra benim tansiyonumu düzene soktu ne varki düzceden gitti 2 yıldır düzenim bozuldu
taner beyi bulmalıyım taner çavuşoğlu çok iyi hekim ve iyi bir insan.
ta...s
annemi getirmedimiz dor.kalmadi.enson tanerbeye getirdik kandegerlerini dengeledi.herhafta acile gitmekten kurtulduk ve yataktan kalkamayan anneme seni kosturucam dedi vede kosturdu annem artik yemeklerimizi bile yapabiliyo sagolsun taner hocam.hayatin boyunca basarilar dilerim
fa...z
babamın hastalığını ilk keşfeden doktor .10 yıldır kimsenin anlayamadığını taner bey buldu ve bizi yönlendirdi .sayesinde babam bağırsk kanserinden kurtuldu. teşekkür ederiz
Taner Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Çavuşoğlu, İç Hastalıkları.
Taner Çavuşoğlu adresi nerede?Taner Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mahallesi 43. Sokak Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taner Çavuşoğlu hangi dilleri konuşuyor?Taner Çavuşoğlu ile Bulgarca, İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Taner Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Taner Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli İç Hastalıkları Uzmanları
Sakarya İç Hastalıkları Uzmanları