Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Kayapınar, Diyarbakır
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
se...p
5. Evre vur hastalığı iken doğan oğlumun sıkıntılı döneminde sağlıkçı olduğum halde ne yapacağımı bilemeyen bir anne olarak onun bizi yönlendirmesiyle doktorumuzun ilgisi alakası ve herzaman ulaşılır olmasıyla çok şükür bir hafta önce yaptığı vur 5. Evre açık ameliyatla inş sürecin kısmi sonuna geldik. Dr Taner hocanın zamanında eksiksiz ve ameliyatlarda kullandığı farklı yöntemlerle oğlumun böbrekleri yüzde 0 fonksiyon kaybıyla süreç tamamlandı.iyiki varsınız hocam, sizde ekininizde hastanenizde iyiki var. Şifa bulduğumuz bu elin ömür boyu duacısıyız
y....ş
Çocuğumu 1 hafta önce Taner beyde sünnet ettirdim.Çok araştırdım doktor bulmadım en son arkadaşımın tavsiyesi ile Taner beye gittik gerçekten mükemmel bir doktor ve insan. İyi bir doktorun insanın tüm kaygılarını yok ettiğini gördük ve yaşadık .Her şey için teşekkürler.
şe...ü
Taner hocam gerçekten alanında uzman .Çoçuğum hipospadias (halk dilinde peygamber sünnetli) doğmuştu.Ankarada ameliyat ettirmeyi düşünüyorduk lakin taner hocanın açıklayıcı bilgilendirmeleri sorduğum her türlü soruyu mütevazi bir şekilde cevaplaması bana bilgi ve tecrübesiyle güven verdi 09.03.2020 tarihinde ameliyat gayet başarılı gerçekleşti kendisine hiç şüphe duymadan güvenle gidebilirsiniz.
gü...a
Allah a binlerce kez şükrediyorum sizin gibi iyi bi doktor u karşımıza çıkardı diye oğlumun lenfanjioma ameliyatını yaptı Taner Hocamız , oğlum şuan çok iyi ve yürümeye başladı Dualarımızda hep olacaksınız Taner Kamacı hocama sonsuz sevgi ve saygılarımızla
tu...a
afyon da görev yaparken kendisine sünnet için gittiğimizde oğlumun hipospadias olduğunu öğrenince tanıdık.gerçekten alanında uzman.her aklımıza geldiğinde dua ediyoruz.hipospadiasta ilk ameliyatta tanıdıklarımızda , duyduklarımızda iyileşen az ama doktor bey sayesinde oğlum 6 aylıkken ameliyat oldu ve sağlığına kavuştu şükürler olsun.iyiki sizi çıkardı Allah karşımıza.çok teşekkürler
se...l
Prematüre olarak doğmuş olan bebeğimiz henüz iki ay on günlük iken bebegimizde göbek fıtığı ve kasık fıtığı çıktı..Doktorumuz TANER KAMACI kapalı ameliyat ile bu durumun tedavi edilebileceği yönünde bize gereken tüm bilgileri detaylı bir şekilde aktardı..Bebeğimizin çok ufak olması ve Prematüre doğması nedeniyle 1 ay yoğun bakımda kaldı..bu yüzden ameliyat konusunda cok tedirginlik yaşadık..Fakat doktorumuzun engin bilgileri ve bize verdiği güven bunu ortadan kaldırdı..Ayrıca gece ve gündüz olmaksızın mesai saatleri dışında kendisini rahatlıkla arayıp bilgi alabilmemiz bizi ayrica cok memnun etti..Gereken tüm tetkikler yapıldıktan sonra bebeğimizin ameliyatı yapıldı..Başarılı bir ameliyat gerçekleştiren doktorumuz ameliyat sonrasında da bize gereken tüm bilgileri ve ne yapmamiz gerektiğini detaylı bir şekilde aktardı..Dokturmuzun (TANER KAMACI) Samimi, güler yüzlülugu ve verdiği güven bizim için cok önemliydi..Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz..
ah...5
Afyonkarahisar devlet hastanesinde 2016 senesinin aralığın 5 'inde kızımız (BUGLEM ATAY)'ı bağırsak ameliyatı yapan doktorumuz (TANER KAMACI) ameliyatını yaptıktan sonra kolostomi takarak bağırsaklarını dışarıya aldı. 5 ay boyunca kolostomi ile kızım yaşadı. Bu arada doktorumuz izinli olduğu halde kızımın başından 1 dk ka dahi ayrılmadı.
Mayısın 5 'inde kızımın 2 inci ameliyatı yapıp bağırsakların içeride birleştirdi. Yaptığı hizmetten çok memnun kaldım doktorumuz (TANER KAMACI)'ya çok şey borçluyuz. Kızımı sağlığına kavuşturdu ne kadar teşekkür etsekde az olur. Allah böyle doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin. Bütün hastalarimiza ÇOCUK CERRAHİ DOKTORUMUZ (TANER KAMACI)'yı özellikle tavsiye ediyorum.
Taner Kamacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Kamacı, Çocuk Cerrahisi. Size Taner Kamacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sünnet, Kasık Fıtığı Cerrahisi, Laparoskopik İnmemiş Testis, Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı, Abdominal Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Kolesistektomi, Laparoskopik Over Patojileri, Bağırsak Düğümlenmesi, Yenidoğan Cerrahisi.
Taner Kamacı adresi nerede?Taner Kamacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Kamacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Kamacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taner Kamacı hangi dilleri konuşuyor?Taner Kamacı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Taner Kamacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Kamacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Kamacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Kamacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Taner Kamacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taner Kamacı hangi sigortaları kabul ediyor?Taner Kamacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları