Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Özel Hayat Hastanesi
Bilgi almak için gittik eşimle birlikte akıllı lens ameliyatı olduk iyi ki Tarık bey’e gitmişiz çok memnun kaldık kendisi ve çalışanlar hepsi çok alakadar oldular .Allah işini gücünü rast getirsin gözlükten kurtulduk
Tavsiye üzerine Tarık hocaya Balıkesir'den annemi getirdim ilerlemiş katarakt vardı sol gözünde, sağ gözü protez yani hiç görmüyordu bu yüzden tek gözü gördüğü için korkarak endişeyle girdiğimiz ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirerek bize aydınlık bir dünya sunan değerli hekimimizden ALLAH razı olsun Rabbim onunda bütün yollarını aydınlık etsin inşallah
k.....
Hem kızımın hem oğlumun doktoru mükemmel Bi uzman işinde çok başarılı göz alaninda çocuklarimin her ikisindede alerjisi nedeniyle gidip ince ayrıntısına kadar inceleyip gerekli tedaviyi sundu verdigi ilaclar cok iyi geldi herkese tavsiye ederim kendisi gibi yanındaki sekreter hanımda çok güler yüzlü basarilar
Kendisini 10 yıldan beri tanıyorum. Önceki hastanesinde annemin katarakt ameliyatını yapmıştı. Sonra benim ve oğlumun doktoru oldu. Yeni hastaneye geçince biz de peşinden oraya gittik. Oğlumun miyop tedavisi gayet iyi gidiyor. Bana da en son akıllı lens taktı. 2 gözlüğümden de kurtuldum. Hem işinde ehil hem de insan ilişkileri olarak 10 numara bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
mi...r
kesinlikle Bursa'nın en iyi göz doktoru diyebilirim. bursa göz de tercih edilmesi gereken doktorlardan birisidir.
Tarık Bozca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tarık Bozca, Göz Hastalıkları. Size Tarık Bozca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Tarık Bozca adresi nerede?Tarık Bozca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tarık Bozca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tarık Bozca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tarık Bozca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tarık Bozca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tarık Bozca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tarık Bozca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tarık Bozca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tarık Bozca hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tarık Bozca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları