Beyin Anevrizması Onarımı
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
nu...n
Boyun fitigindan parmaklarımı kaybetmek üzereyken tanışmak nasip oldu.Allah başımızdan eksik etmesin tüm dokdorlarimiza örnek olacak mesleğini severek yapan nadide muhteşem bir doktor.İlgili, bilgili ve bilgisini samimiyetle aktaran bir şahsiyet.
tt...k
Dünyada emsali olmayan tek doga üstü insan...ben 22 yasinda felc gecirmek uzereyken pendik sifa hastanesinde muayene esnasinda tanidim acil aliyat etmesi gerektigini omurilige fitigin baski uyguladigini bildirdi ve cok basarili bir ameliyat oldu 20 yildir istanbul disinda bile olsam belimle yada boynumla ilgili acil bi doktorada gitsem,ne olursa olsun ona muayene olmadan islem uygulatmiyorum hicbir doktora ..ve bu durumdan her seferinde iyiki demisimdir..ALLAH onu bizlerin basindan eksik etmesin guler yüzlü espirili ve hastayi motive eden haliyle en büyük saglik destegi....basarilarinin devamini diliyorum saglikla inşallah:)
İnanılmaz bir doktor. Aileden bir bireymiş gibi ilgilenip, öyle sevecen yaklaşıyor ki güven veriyor. Babamı ameliyat etti, çıktığı dakika odaya güle güle girdi hemizi kahkahaya boğdu. Mükemmel bir adam işini çok severek yapıyor. İyi ki seni tanımışız hocam :)
ç.....
Belimde ağrım vardı bacaklarıma vuruyordu bunun için tercih ettim.Tavsiye üzerine gittim.Verdiği ilaçlar ve tetkikler sonucunda benimle ilgilenmesi hoşuma gitti.Kontrollare çağırdı.10 gün sonra tekrar kontrol etti beni.Aynı zamanda çok ilgili ve akalalı.Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldım.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
fe...'
cok beyefendi ve işini seven başarılı bir doktor neşterini doru kullanan doktorlardan biri başarılar laik aylesi
se...n
HASTA ILE ILETISIMI GULER YÜZÜ SABRI ICIN TAKTİR EDİLECEK BİR DOKTOR.COK TESEKKURLER.YOLUNUZ ACIK OLSUN.
se...l
Yedi sene önce ameliyat odum süper cerrah kendisini nihayet buldum en kısa zamanda muayeneye gidicem
Taşkan Akdeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taşkan Akdeniz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Taşkan Akdeniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Nöroonkolojik Cerrahi, Disk Protezi Uygulaması, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Taşkan Akdeniz adresi nerede?Taşkan Akdeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taşkan Akdeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taşkan Akdeniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taşkan Akdeniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taşkan Akdeniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taşkan Akdeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taşkan Akdeniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taşkan Akdeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taşkan Akdeniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Taşkan Akdeniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taşkan Akdeniz hangi sigortaları kabul ediyor?Taşkan Akdeniz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Taşkan Akdeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü Beyin Ve Sinir Cerrahları
Esenyurt Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları