Videotorakoskopik (VATS) Akciğer Ameliyatları, Akciğer kanseri cerrahisi, El terlemesi ve koltukaltı terlemesi ( ETS, sempatik klips) ameliyatı, Akciğer kist hidatik ameliyati, Amfizem ve Pnömotoraks cerrahisi, Plevra ve Mezotelyoma cerrahisi, Video-Mediastinoskopi, Göğüs duvarı deformite cerrahisi ( pektus karinatum, pektus ekskavatum), Video destekli özofagus cerrahisi, Göğüs travması tedavisi ve cerrahisi konularında yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış, Ulusal ve Uluslarası kongrelerde sunulmuş çeşitli çalışmalarım mevcuttur.

Olgunlar Mah. Atatürk Blv. No:5, Elazığ Merkez, Elazığ

Akciğer Kanseri

Göğüs Cerrahisi Randevusu

Makaleler
Röportaj

Oğlum trafik kazası geçirdi. Akciğerde hasar oluştu. Bu sebepten dolayı kendisine başvurduk. Nefes borusundan ameliyat oldu. Stent takıldı. Stent tekrar geri çıkarıldı. Sürecimiz çok güzel geçti. Hiçbir sorun yaşanmadı. Gece 3'te doktorumuzu aradım. Hemen cevap verdi. Sabah namazında beni hastanenin kapısında bekledi. Çok memnunuz kendisinden.

Babamın akciğerinde sıvı vardı. O sebepten başvurduk. Tesadüfen gittik kendisine. Hasta ve hasta yakını ile iletişimi çok güzel. Hiçbir sorun yaşamadık. Solunum cihazı takıldı. Akciğerinden parça alındı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları bizimle paylaşıyor. Genel olarak memnunuz.

Akciğer kanseriyim. Kendisine başvurdum. Ameliyatım oldum. Çok güzel ve başarılı geçti. Başka bir tedaviye gerek kalmadı. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamayı yapıyor. Çok kibar birisi. İstediğim soruları sordum. Hemen cevap verdi. Doktor ve insan olarak iyi. Ben memnunum kendisinden.

Y

Kızımın soluk borusunda darlık vardı. Muayene sonrasında stent takıldı. Çocuk daha da kötüleşti. Çocuğum krizler geçirdi. Hastanede yattı. Stenti tekrardan çıkardı. Diyarbakır'a götürdüm. Tayfun Hoca tek çözümü bu demişti. Şimdi kızıma çözümde bulamıyorlar. Tayfun Hoca çok ilgili değildi. Sorularıma cevap alamadım. Memnun kalmadık kendisinden.

K

Akciğer kanseri için başvurduk. Tavsiye edildi, biz de araştırdık ve gittik. İyi ki gitmişiz kendisine. Ameliyat oldu babam. Sürecimiz güzel geçti. Zor bir ameliyat olduğunu söyledi. Tümör kaburgalarına yapışmıştı. Allah razı olsun kendisinden. Mükemmel birisi. Sihir gibi dokundu. Biz onu ailemizden biri olarak gördük. Babam ameliyat sonrası kemoterapiye başladı. Tayfun Bey'in yakınlığı, samimiyeti, dürüstlüğü, bilgisi, doktorluğu, her şeyiyle çok iyi. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Saat fark etmiyor, hemen cevap veriyor ve yardımcı oluyor. Biz hala görüşüyoruz. Hastasıyla yakından ilgileniyor. Farklı bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Herkes faydalansın.

Babam için başvurduk. Akciğer kanseri. Hocamızı tavsiye ettiler. Ben de araştırdım. Tayfun Bey tahlillerin hepsini yaptı. Her konuda detaylı bilgilendirmeleri bizimle paylaştı. Sonra babam ameliyat oldu. Çok yardımcı oldu bize. Sağlık durumu gayet iyi. Ameliyat sonrasında ışın ve kemoterapide aldı. Olumsuz hiçbir görüşümüz yok. Aradığımız zaman telefonlarımıza cevap veriyor. Sağ olsun. Çok memnunuz kendisinden.

C

Akciğerde sıvı birikmesi vardı. Doktorumun yönlendirmesiyle gittim kendisine. Çok iyi bir hoca. Akciğerden sıvıyı aldı. Çok başarılı geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok memnunum.

K
Konum: Elazığ Medikal Hospital Hastanesi Akciğer Kanseri

Sn. Doç.Dr.Tayfun Kermenli Hocamdan Allahım milyonlarca defa razı olsun. Babamın akcigerindeki portakal kadar tümörü cerrahi müdahale ile kesti attı. Ciğerini temizledi.surecide çok profesyonel yönetiyor. Hem cerrahisi hem insanlığı, samimiyeti... arkadaşlar sıralamak ile bitmez sayacaklarim . güvenle müracaat edeceğiniz ender Doktorlardan birisi, benim Babamın sürecini yönetiyor. Bizim canımıza can,sizede öyle olacaktır. Derler ya sartlarin iyi olacak Dunyanin en iyi doktorlarina gideceksin diye düşunur insan . Şartlar ne olursa olsun Dunyanin uzaklarina gitmenize ,caresizlik içinde kalmaniza, sağa sola savrulmaniza gerek yok. Dünyanın bir ucundaki o doktor Tayfun Hocadır. Bu yorumu Akciğer kanseri olanların varsa tereddütleri gitsin deye yazıyorum, varsa bir sıkıntınız tereddüt etmeden Tayfun Hocaya müracaat edebilirsiniz. Allahım Tayfun Hocamdan milyonlarca kez razı olsun.

Tayfun Bey beğendiğimiz, hastasını güzel karşılayan, hastasını iyi savunan ve bakan bir doktor. Akciğer kanseriyim. Ameliyatımı farklı bir doktor yaptı. Ameliyat sonrasındaki takibimi kendisi sağladı. Tayfun Bey sağ olsun her konuda yardımcı oldu. Telefonla aradığımda sorularımı cevaplandırdı. Farklı ilde olduğum zamanlarda rahatsızlandığım zaman sonuçlarımı attığımda yardımcı oldu. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum. Keşke Tayfun Bey gibi doktorlarımız daha çok olsa. Hastalarının hepsi kendisinden memnun.

Tayfun Bey'le 9 ay öncesinde tanıştık. Türkiye'de yapılması zor bir ameliyatı kendisi yaptı. Sağlığıma kavuştum. Kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum. Tayfun Bey tek kesiden çift akciğer ameliyatımı yaptı. Kendisi ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Tayfun Bey'i hiçbir zaman unutmayacağım.