Göğüs Cerrahisi Randevusu
Transtorasik İğne Aspirasyonu
Video Destekli Torasik Cerrahisi
Video Destekli Özofagus Cerrahisi
Elazığ Medikal Hospital Hastanesi
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
Yemek Borusu Ameliyatları
s....)
Oğlum trafik kazası geçirdi. Akciğerde hasar oluştu. Bu sebepten dolayı kendisine başvurduk. Nefes borusundan ameliyat oldu. Stent takıldı. Stent tekrar geri çıkarıldı. Sürecimiz çok güzel geçti. Hiçbir sorun yaşanmadı. Gece 3'te doktorumuzu aradım. Hemen cevap verdi. Sabah namazında beni hastanenin kapısında bekledi. Çok memnunuz kendisinden.
s....)
Babamın akciğerinde sıvı vardı. O sebepten başvurduk. Tesadüfen gittik kendisine. Hasta ve hasta yakını ile iletişimi çok güzel. Hiçbir sorun yaşamadık. Solunum cihazı takıldı. Akciğerinden parça alındı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları bizimle paylaşıyor. Genel olarak memnunuz.
m....d
Akciğer kanseriyim. Kendisine başvurdum. Ameliyatım oldum. Çok güzel ve başarılı geçti. Başka bir tedaviye gerek kalmadı. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamayı yapıyor. Çok kibar birisi. İstediğim soruları sordum. Hemen cevap verdi. Doktor ve insan olarak iyi. Ben memnunum kendisinden.
y....)
Kızımın soluk borusunda darlık vardı. Muayene sonrasında stent takıldı. Çocuk daha da kötüleşti. Çocuğum krizler geçirdi. Hastanede yattı. Stenti tekrardan çıkardı. Diyarbakır'a götürdüm. Tayfun Hoca tek çözümü bu demişti. Şimdi kızıma çözümde bulamıyorlar. Tayfun Hoca çok ilgili değildi. Sorularıma cevap alamadım. Memnun kalmadık kendisinden.
k....)
Akciğer kanseri için başvurduk. Tavsiye edildi, biz de araştırdık ve gittik. İyi ki gitmişiz kendisine. Ameliyat oldu babam. Sürecimiz güzel geçti. Zor bir ameliyat olduğunu söyledi. Tümör kaburgalarına yapışmıştı. Allah razı olsun kendisinden. Mükemmel birisi. Sihir gibi dokundu. Biz onu ailemizden biri olarak gördük. Babam ameliyat sonrası kemoterapiye başladı. Tayfun Bey'in yakınlığı, samimiyeti, dürüstlüğü, bilgisi, doktorluğu, her şeyiyle çok iyi. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Saat fark etmiyor, hemen cevap veriyor ve yardımcı oluyor. Biz hala görüşüyoruz. Hastasıyla yakından ilgileniyor. Farklı bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Herkes faydalansın.
e....)
Babam için başvurduk. Akciğer kanseri. Hocamızı tavsiye ettiler. Ben de araştırdım. Tayfun Bey tahlillerin hepsini yaptı. Her konuda detaylı bilgilendirmeleri bizimle paylaştı. Sonra babam ameliyat oldu. Çok yardımcı oldu bize. Sağlık durumu gayet iyi. Ameliyat sonrasında ışın ve kemoterapide aldı. Olumsuz hiçbir görüşümüz yok. Aradığımız zaman telefonlarımıza cevap veriyor. Sağ olsun. Çok memnunuz kendisinden.
c....ş
Akciğerde sıvı birikmesi vardı. Doktorumun yönlendirmesiyle gittim kendisine. Çok iyi bir hoca. Akciğerden sıvıyı aldı. Çok başarılı geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok memnunum.
ke...
Sn. Doç.Dr.Tayfun Kermenli Hocamdan Allahım milyonlarca defa razı olsun. Babamın akcigerindeki portakal kadar tümörü cerrahi müdahale ile kesti attı. Ciğerini temizledi.surecide çok profesyonel yönetiyor. Hem cerrahisi hem insanlığı, samimiyeti... arkadaşlar sıralamak ile bitmez sayacaklarim . güvenle müracaat edeceğiniz ender Doktorlardan birisi, benim Babamın sürecini yönetiyor. Bizim canımıza can,sizede öyle olacaktır. Derler ya sartlarin iyi olacak Dunyanin en iyi doktorlarina gideceksin diye düşunur insan . Şartlar ne olursa olsun Dunyanin uzaklarina gitmenize ,caresizlik içinde kalmaniza, sağa sola savrulmaniza gerek yok. Dünyanın bir ucundaki o doktor Tayfun Hocadır. Bu yorumu Akciğer kanseri olanların varsa tereddütleri gitsin deye yazıyorum, varsa bir sıkıntınız tereddüt etmeden Tayfun Hocaya müracaat edebilirsiniz. Allahım Tayfun Hocamdan milyonlarca kez razı olsun.
Tayfun Bey beğendiğimiz, hastasını güzel karşılayan, hastasını iyi savunan ve bakan bir doktor. Akciğer kanseriyim. Ameliyatımı farklı bir doktor yaptı. Ameliyat sonrasındaki takibimi kendisi sağladı. Tayfun Bey sağ olsun her konuda yardımcı oldu. Telefonla aradığımda sorularımı cevaplandırdı. Farklı ilde olduğum zamanlarda rahatsızlandığım zaman sonuçlarımı attığımda yardımcı oldu. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum. Keşke Tayfun Bey gibi doktorlarımız daha çok olsa. Hastalarının hepsi kendisinden memnun.
Tayfun Bey'le 9 ay öncesinde tanıştık. Türkiye'de yapılması zor bir ameliyatı kendisi yaptı. Sağlığıma kavuştum. Kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum. Tayfun Bey tek kesiden çift akciğer ameliyatımı yaptı. Kendisi ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Tayfun Bey'i hiçbir zaman unutmayacağım.
Tayfun Kermenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayfun Kermenli, Göğüs Cerrahisi. Size Tayfun Kermenli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Cerrahisi Randevusu, Akciğer Baloncuk Ameliyatı, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Kanseri, Akciğer Kanseri Cerrahisi, Akciğer Sönmesi Ameliyatı, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Akciğer Zarı Kanseri Ameliyatları, Anterior Mediastinotomi.
Tayfun Kermenli adresi nerede?Tayfun Kermenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Olgunlar Mah. Atatürk Blv. No:5 Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayfun Kermenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tayfun Kermenli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tayfun Kermenli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tayfun Kermenli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tayfun Kermenli hangi dilleri konuşuyor?Tayfun Kermenli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tayfun Kermenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayfun Kermenli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tayfun Kermenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Tayfun Kermenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tayfun Kermenli hangi sigortaları kabul ediyor?Tayfun Kermenli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Vakıfbank Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.