Doç. Dr.
Tayfun Türkaslan
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
İstanbul 1 adres
Eski adı ile Vakıf Gureba, yeni adı ile Bezmi Alem Üniversitesi bünyesinde 7 sene görev yapmıştır. 2010 senesinde ise Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında Doçent unvanını almaya hak kazanmıştır.
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan; hali hazırda kurucusu olduğu Estetikport Estetik Cerrahi kliniğinde profesyonel tıbbi hizmetlerini hastalarına sunmaktadır.
Uzun bir akademik geçmiş ve tıbbi deneyimle hastalarına modern tıp uygulamalarını sunan hekim, modern teknolojilerinin Türk sağlık sistemine dahil olması için kendi AR-Ge çalışmalarını da sürdürmekte, evrensel tıp ilkelerine uygun biçimde doğru sonuçları elde etmek için çalışmaktadır.
Uluslararası fiili çalışmalarının yanında, uluslararası yayınlarda bir çok makalesi yayınlanmıştır. Estetik cerrahi alanında gerçekleşen yeniliklerin anlık takipçisi olan Doç. Dr. Tayfun Türkaslan, global sağlık çalışmalarına da katkı sunma vizyonuna sahiptir.
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Estetikport
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Estetikport
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Estetikport
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
y....e
Tayfun hocamla yolumuz geçen sene kesişti iyi ki de kesişti geçen seneden beri bir aileyiz. Bir sene içerisinde karın germe, yağ aldırma, kol germe ameliyatı oldum. Bu tür ameliyatlarda gerçekten doktor eli çok kıymetli. Tayfun hocayı bulana kadar çok yerle konuşup bilgi aldım, Tayfun hoca ile ilk tanışmam da hemen ameliyat gününü aldık. Beş dakika içinde ameliyat tarihi alabilecek kadar doğru bir karardı. Dünyanın en özel, en başarılı doktoru. Elleri ile güzellik dağıtıyor. Hayata attığım adım güçleşti. Emekleri için çok teşekkür ediyorum. Üçüncü operasyonum için zamanı bekliyorum.
a....b
Tayfun hocama ve ekibine öncelikle çok teşekkür ederim. Kendisi estetik alanında profesyonel bir doktor. Yaklaşık 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ve iyiki Tayfun hocam yapmış ameliyatı. Kendisini internette araştırma yaparken buldum. Hiç doktor tanıdığım olmadığı için de çok çekiniyordum. Acaba benimle ilgilenirler mi, ameliyatın sonucu istediğim gibi olur mu olmaz mı, ameliyat sonrasında ağrı çeker miyim gibi gibi kafamda bir sürü soru işareti vardı. Randevu alıp görüşmeye gidince kafamdaki tüm soru işaretleri çözüldü. Kendisi çok ilgili bir şekilde sorularımı cevapladı. Ameliyat sırasında ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ergenliğimden beri kafama taktığım göğüslerim artık istediğim gibi. Özgüvenim yerine geldi desem yalan olmaz. O derece etkiledi duruşumu. Sevgilerle hocam. Çalışmalarınızda başalarınızın devamını dilerim... :)
b....b
Hamilelik sürecimde aldığım kiloları doğumdan sonra verememiştim. Özellikle sarkan göbeğim ve genişleyen basenlerim kabusum olmuştu. Aynaya kendime bakarken o kadar rahatsız oluyordum ki... Sağolsun Tayfun hocam liposuction ameliyatı ile beni yeni baştan yarattı. Özgüvenim arttı ve daha mutluyum. Hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında çok içten bir şekilde ilgilendi. Emekleri ve güzel ekibi için teşekkür ederim.
v.....
Yaklaşık 4 ay önce Nuray hanım aracılığıyla Tayfun Türkaslan’la tanıştım ve burun ameliyatı oldum. Çok memnunum, özgüvenim arttı. İlgileri, dikkatleri ve titizlikleri gerçekten takdire şayan
Merhabalar ben 24 yaşındayım. Fiziksel açıdan uzun süredir rahatsızlık duyduğum göğüslerimin birinin diğerine göre daha küçük olmasından dolayı bu operasyonu gerçekleştirme kararı aldım. Bi arkadaşımın önerisiyle de tayfun hocaya ulaştım. Ben cok memnun kaldım son derece titiz ve dikkatlilerdi.
i.....
Merhaba, ben 48 yaşında ve 2 çocuk annesiyim. 2 hamilelik geçirmem ve artık metabolizma hızımın düşmesinden dolayı, diyet ve sporla, karın ve bel bölgemdeki fazlalıklarımdan kurtulamıyordum. Fazlasıyla takıntılı bir insanım ve ayrıca simetri hastalığım da var. Bu sebeple kolay kolay beğenmem ve kimsenin göremeyeceği kadar görünmez kusurları görüp, mutsuz olmayı başaran biri olarak, ameliyat sonrasında takıntı yapacağım en ufak bir sorun bile olmaması gerekiyordu. Uzun araştırmalarım sonucunda Tayfun Bey’i buldum. Tam karın germe, göğüs büyütme, bel inceltme için lazer liposuction ve popo dikleştirme operasyonlarını aynı anda kombine olarak geçirdim. Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti. Ödemlerim tamamen indi ve beklenen sonuçlar tamamen ortaya çıkmış oldu. Etraftan gelen olumlu tepki ve iltifatlar, beni çok mutlu ediyor ve ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu hissettiriyor. Eğer sizde tam 12’den vurmak istiyorsanız “Tayfun Bey’i tercih etmelisiniz” derim. Doktorum Tayfun Türkaslan’a ve Cerrahi Hemşir Mehmet Aydın’a sanatçı edasıyla verdikleri emeklerden dolayı, Tayfun Bey’in asistanı Nuray Hanım’a da ilgisi ve Güler yüzü için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız. Sizin sayenizde yeni bir doğum tarihim oldu (ameliyat günüm :) ) Bundan sonraki hayatımda tek adresim siz olacaksınız. Sevgilerimle İlkay...
ya...n
Herkese merhaba.Konu estetik ve yüzünüz olunca doktorunuzu iyi seçmenin ve sonrasında güven duymanın ne kadar önemli olduğunu yazmak isterim öncelikle.Bence bu konudaki en iyi referans da hastaların geri bildirimleridir. Tayfun Beye birkaç hastasının memnuniyeti ve gönülden önerileriyle ulaşmaya karar verdim. Göz altı torbalarımdan muzdariptim. Yorgun ,hasta , uykusuz ve olduğundan yaşlı gösterme gibi şikayetlerim vardı.Fakat ameliyat beni düşündürüyordu yine de.Doktorumla ön görüşmemde doğru bilgilendirildim,kafamda hiç bir soru işareti kalmadı ve en önemlisi güven duydum.En ufak bir sıkıntı yaşamadan hızlı bir iyileşmeyle yeni yüzüme kavuştum.Yeni bir yüz diyorum çünkü ifadem yumuşadı, o yorgun görünüm yok oldu.Kendime güvenim attı.Kendim için yaptığım en güzel şeylerden biriydi.İki yılı aşmış olmasına rağmen sonuçlarından çok memnun biri olarak,başka sıkıntılarımda da başvurduğum ve vuracağım doktoruma tekrar teşekkür etmek istiyorum. Tafyun Beyi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Sayın Doktorum,
Ameliyatımın öncesinde ,sırasında ve sonrasında göstermiş olduğunuz özen için size ve harika ekibinize çoook teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum. İyi ki varsınız.
Saygı sevgi ve güven duygularımla....
Yasemin Çiçek
le...n
Merhaba,ben uzun yıllardır şişman bi bayan olmamama rağmen beli kalın ve düz,göbekli bir kadındım.Hep giymek istediğim kıyafetlerde bu kusurları örten tarzları tercih ederdim.Sağolsun Tayfun Bey ve Nuray hn
beni çok doğru yönlendirdiler ve lazer lipoliz yaptırmaya karar verdim.Güzel bir araştırmadan sonra operasyonum gerçekleşti ve 1 ay sonra kendime inanamadım,incelik bir bel ve neredeyse yok denecek kadar azalmış bir göbek..tabi göbek bölümü için biraz daha zamana ihtiyacım var,dümdüz olması 4-5 ayı bulacak.Bu arada tabiki gıdama dikkat etmeye çalışıyorum,bazen şımarıklık yapıp hamur işine dalıyorum amaa...okadarcık olurr.Bu operasyon herkesde farklı düzelme gösteriyor,evet kısa süren bir operasyon evet gerçekten 2 günü atlattıktan sonra ağrı sancı yok,tek sıkıntı takılan korsenin verdiği baskı..Rejim ve spora rağmen bölgesel sıkıntısı olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Tayfun bey ve Nuray hn dan yorum almadan,kontrol olmadan karar vermeyin.Çünki operasyon tabiki önemli ama en önemlisi operasyon sonrası ilgi ve alaka,takip edilmek ve aranmak insana kendini iyi hissettiriyor.şimdi herkesin bir aile hekimi var,benim şahsi hekimim her konuda Tayfun Beydir..herzaman kendisine teşekkür ediyorum ve dualarımdan eksik etmiyorum.Nuray hn ın vesilesiyle iyiki tanımışım ve ona güvenmişim,umarım herşeyde gönüllerince olsunn..
fu...i
Migren ameiyatı olalı 6 ay oldu artık tamamen iyiyim TAYFUN TÜRKASLAN hocam sabrınız arkamda daima duruşunuz herşeyden önce benim sağlıgıma kavuşmama vesile oldugunuz için binlerce kere teşekkürler artık iyiyimmmm sizi çok seviyorum. Melek Figen Elçi
ay...r
Merhaba ismim Ayşe..
Bu yazıyı özellikle herkes en iyi dr. araştırırken insanlara biraz da olsa yol göstermek, ve minnettarlığımı bir kez daha sayın Dr. Tayfun Türkaslan ' a ve çok şeker dilli asistanı Nuray hanıma burdan yazarak yine bildirmek istedim. Bundan 3 ay önce göz kapağı düşüklüğü ameliyatı olmaya karar verdim. Bu konuda hiçbir iyi tanıdığim bir dr. olmadığı için internetten dr. araştırmaya başladım. Bu konuda karşıma çıkan ilk isim dr. Tayfun hocam oldu. Biyografisini inceledim,neler yapabilir ve bu konuda uzmanlığı ne kadar anlamak içinde tabi kapıyı çaldım. Çaldım derken bunun için de itiraf etmeliyim ki sabırsızlıkla bekledim,randevu tarihim . Malum insan başarılı olunca bir çok da hastası oluyor. Tayfun hocamla ogün konuşur konuşmaz hemen ben bu ameliyatı olmam lazım dedim ve gecen ayın 4'de de çok şükür uzun yıllardır yüzümde taşıdıgım o yorgunlugu,yaşlı gibi görünmemi sağlayan surat ifademi,mutlu olduğum zaman bile o duygumu yansıtmama izin vermeyen göz kapaklarımdan sonunda kurtuldum;tabi çok dogru karar ve dr. bularak :) ameliyatİnanılmaz süper denilecek şekilde ağrısız ve çok kolay bir operesyon oldu. Hiç zorlanmadan günlük yaşantıma da devam ettim. Bu ameliyatı ve başka operasyon geçirmek isteyen tüm hastalara şiddetle ve gönül rahatlılığıyla Tayfun hocam derim. Gerekse başarısı ve ilgili bir dr. Oluşuyla, Nuray hanım gibi tatlı bir asistanı olmasıyla. Bundan sonra tek geçerim. Ben çok memnun kaldım. Umarım olmak isteyenlerde benim gibi memnun kalacaklardır.
Tayfun Türkaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayfun Türkaslan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Tayfun Türkaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lipoplasti, Meme Büyütme, Baldır Protezi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Botoks, Lazer Liposuction, Laparoskopik Bariatrik Cerrahi, Abdominoplasti, Dudak Büyütme, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi).
Tayfun Türkaslan adresi nerede?Tayfun Türkaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace Center 2. Kısım Kat: 7 Daire: 23 Fulya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayfun Türkaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tayfun Türkaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tayfun Türkaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tayfun Türkaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tayfun Türkaslan hangi dilleri konuşuyor?Tayfun Türkaslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tayfun Türkaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayfun Türkaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tayfun Türkaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tayfun Türkaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Tayfun Türkaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tayfun Türkaslan hangi sigortaları kabul ediyor?Tayfun Türkaslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra