mi...r
Teoman beyi sigorta hastanesinde ezik teşhisi konmuş çatlak bileğim sayesinde tanıdımtanıdım teşhisi ve tedavisi beni dayanılmaz ağrılardan kurtardı biraz para gidiyor ama ne yapalım herşey sağlık için beni ağrılarından kurtardığı için teşekkürler.
ad...e
Teoman beyi on yıl önce topuk dikenim sayesinde tanıdım,iki iğneyle tüm ağrılarımı geçirdi,Yıllar sonra yine aynı hastalık başladı,şu an kuşadasında yaşıyorum ve bir buçuk aydır aynı acıları çekiyorum,tedavi oldum ama sonuç alamadım.keşke doktorum beni duysada uzaktan tedavi etse,onun tedavi edebileceğini biliyorum. telefondan dahi olsa ulaşmayı deneyeceğim.
adilekose@hotmail.com
Teoman Durukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Durukan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Teoman Durukan adresi nerede?Teoman Durukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dere M.Edirne Yolu Kümeevler N 6 Edirne Bayırı Mevkii Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Durukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Durukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Teoman Durukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Durukan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Teoman Durukan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Teoman Durukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Teoman Durukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.