Medicana Bursa Hastanesi
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Doruk Yıldırım Hastanesi Diğer

Annemiz Bilgin Kurşun'a kalp anjiyosu uygulanmıştır.Yüksek başarılarından dolayı kendisine müşettekiriz...

Konum: Özel Doruk Yıldırım Hastanesi Diğer

Annem 15 yıl önce bypass ameliyatı oldu. Kalp doktorumuz dışında kardiyoloji doktorumuzun da bu kadar rast gitmesi anneciğimin şansına oldu. Tezcan bey kadar donanımlı, konuşmasıyla hastalarını tedavini eden bir doktora hiç rastlamadık. Annemin gece gündüz ne duasından ne dilinden düşmeyen tek doktordur. Daha kaliteli hastanelerde olmayı hak ediyor. Annemin şekerden dolayı damarları ciddi hasar gördü 4 defa anjio oldu son anjiosunu dün oldu kalbe giden ana damar 100/ 100 tıkalıydı doktorumuz stent ve balon işlemi yaptı. Annem çok şükür iyi doktorumuz Kesinlikle ama kesinlikle doktor arayışınız varsa asla tereddüt etmeyin. Rabbim her daim yolunu açık etsin eğer Tezcan beye rastladıysanız çok şanslısınız. Herkese acil şifalar dilerim

Konum: Özel Doruk Yıldırım Hastanesi Diğer

Hastalara karşı samimi yaklaşımı , güler yüzü , ilgi ve alakası , tecrübe ve birikimi sayesinde annemin anjiyosunu ve stent tedavisini sorunsuz bir şekilde atlatmasında baş rolü oynamıştır. En başında kendisine başvurduğumuz günden beri can kulağıyla annemin şikayetlerini dinleyerek , doğru teşhis ve yönlendirme , doğru zamanda yapılan müdahale ile annemin kalp krizi geçirmesini önleyerek kalbin hasar görmesine engel olduğu , ameliyat sonrası kontrolleri , hasta takibi , hastayla iletişimi sağlam kurarak , bilinçlendirmesi açısından bir kez daha alanında uzman bir doktor olduğunu ve bu mesleği severek yaptığına emin olmuş olduk , kendisine çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile kalbimizi emanet edebileceğimiz alanında uzman , mesleğini seven, ve hastalarına moral kaynağı olmayı çok iyi yansıtan bir doktor.

ŞEMSETTİN YALVARICI Tüm doktorlar bypass önerirken 3 4 anjiyo ve tedavi ile birde unutmadan muazzam bir ilgi ile tedavimi gerçekleştirerek beni sağlığıma kavuşturdu

C

muhtaşem bir hekim . tek kelime ile işini bilmekte.eşime anjio yaptı. tedavisi sürmektedir. çok memnunuz.

doktorum benimle çok ilgilendi. benim tanıdığım gördüğüm en çalışkan doktor.çok bilgili hastalığını her yönuyle araştırıyor. şikayetlerinin her biriyle ayrı ayrı ilgileniyor. hastanedeki yardımcı porselen hemşire hanımlarda çok iyi. doktorumun tadavisi sayesinde 5 yıldır yaşadığım sağlık sorunundan kurtuldum.Bursa ve hastene böyle bir doktora sahip oldukları için çok şanslı

tezcan bey beni çalışkanlığ,ı bilgisiyle azmiyle ve dürüstlüğü ile şaşırttı.Çok başarılı bir hekim .bana uyguladığı tedaviler sayesinde ben bugün ayaktayım. Önce allah ve sonra tezcan bey sayesinde yaşıyorum. hayatımı ona boçluyum .HER KESE TAVSİYE EDERİM BÖYLE BİR HEKİM ZOR BULUNUR..çok yoğun çalışıyor geç saatlere kadar hastanede hastlarla ilgileniyor ALLAH RAZI OLSUN

Y

Harika bir doktor keşke bitün doktorlar böyle olsa Kendisinden 182 randevu servisinden randevu alamadığımız halde aciliyet dolayısıyla rica ile muayane etti ve aynı gun anjiyo yaptı çok geç olmasına rağmen hastalarını görmeden hastaneden ayrılmadı ve hasta yakınlarına gerekli bilgiyi çok güzel ve anlıyabileceğiniz dilde veriyor

3 yıl teşhis konması için onlarca doktora başvurdum sonuç alamadım.Bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2005 yılında (kıbrıs) Girne Askeri hastahanesinde Yedek subaylık görevini yapmakta olan Kardiolji dr.Tezcan Peker' e şahsen başvurdum.Anjio + tahlil +tetkik ve muayene sonucunda küçük yaşta geçirdiğim bir hastalık sonucu sol dal Bloku ( sal kalp kapakcığının yavaş çalıştığı teşhisi doğru olarak konmuştur. Tavsiye edilen Yaşam şeklimi değiştirerek. uygun beslenme ve çalışma düzeni değiştirerek super sağlığıma kavuştum.Kensisine doğru teşhisinden dolayı çok teşekür ederim. Halen çok sağlıklıyım.

O

İşinin erbabı bir doktor, anjiyo oldum, çok başarılı geçti, hastaları ile bire bir yakından ilgileniyor, operasyondan sonra da yatan hastasını sık sık kontrol edip durumunu gözlemliyor, kendisine teşekkür ediyorum.