bu...u
15 yil once omzumda olusan bir timor nedeni ile omzumun yerine protez takildi ve bu yil gevsemem oldu tolga atay beyi buldum ne kadar doktor varsa gittim ispartada tam.sehir disinda olacakken benim kolumu ilk gordugunde hemen aciklama yapmasi bu olayla ilgili bilgisi olmasi bana ilk randevumda cok guven verdi iyiki sizi arayip bulmusum ameliyatim cok guzel gectigini soyledi vede oyleydi suan 20 gun olmasina ragmen ben cok rahatim tum ekip arkadaslari olarak benimle cok ilgilendiler hepsine ayri ayri tesekkur ederim ispartaya yakisan bir doktor allah razi olsun hepinizden
a ...s
30 Kasım 2020 kalça operasyonu geçirdim. Kalça protezi takıldı. 23 yıl önce o kadar doktora gittim birisinin de konuşmaları beni tatmin etmedi. En son Tolga Hocam ile tanıştım. Samimiliği ve içten konuşmaları beni ikna etti. Eski sağlığıma kavuşturdu. Allah bir değil bin kere razı olsun. Ağrısız yaşamak nedir onu öğrendim. Takdir-i Şahan bir hocadır.
e....a
Ön çapraz bağ ve menisküs yırtılması sebebeiyle uzun araştırmalar sonunda Tolga hocamızdan randevu istedim ameliyat başarılı geçti şimdilik fizik tedavi devam ama zor ameliyat heryerde olunmayacak cinsten
fu...n
annemin parçalanan parmağını resmen eski haline getirmiştir ve ananemin diz protezi çok başarılı bir şekilde yapmıştır ananem gayet memnundur.Doktoru sonuna kadar tavsiye ediyorum.ve kendisinden ALLAH razı olsun diyorum asla annemin parmağının düzeleceği aklımızın ucundan bile geçmiyordu.nazillide parmağı keseceklerdi.doktordan ALLAH razı olsun.
tu...ğ
Babamın geçirdiği bir kaza sonrası bacağında meydana gelen kırık ve topuk dağılmasını 2 ayrı ameliyat ile toplayarak sağlığına kavuşturan Tolga Hocamıza sonsuz teşekkürler . O olmasaydı Eğirdir kemik hastanesinde bile doktorların cesaret edip ameliyat edemediği babam belki de ayağını kaybedecekti.
Kendisine uzun bir ömür ve başarılı bir çalışma hayatı dilerim .Tabi en kısa zamanda Prof ünvanı ile de tabi .... Tekrar tekrar teşekkürler Hocam iyi ki varsınız .
Tolga Atay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Atay, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Tolga Atay adresi nerede?Tolga Atay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Atay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Atay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Atay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Atay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Atay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Atay hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tolga Atay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.