m ...a
Annemin anjiosunu yapmıştı. Annemde panik atak var ve aşırı korkuyordu, kendisi çok iyi davranıp hastanın korkusunu yenmesini sağladı Allah razı olsun. Hastasıyla çok iyi iletişim kuran harika bir doktor. Annemin Anjiosunu gayet iyi yaptı tekrar tekrar kendisinden randevu aldık. Gayet ilgili kaliteli bir doktor ve insan.
si...r
Tolga bey eregliden ayrilmis. Kendisine acil ulasmam gerek..hastasi zahide karatas..lutfen ulasabilecegim irtibat nosu verin..kendisi faha once boludaydi..daha sonra eregli hastanesine gitti. Eregliye muayeneye gittim..simri oradan ayrilmis. Ulasamiyorum
ev...2
Çok iyi bir doktor.İnsanların dertlerini dinliyor onlarla konuşuyor.Herkese tavsiye ederim.Ben panik atak için gittim.Benimle konuştu ve bu hastalığı atlatacağımı söyledi.Çok teşekkür ediyorum.Çok başarılı bir doktor.
öz...m
rahatsızlanan annemdi tolga bey annemi muayene etti teşhisini koydu tedavıye başladı her zaman bıze güleryuzlu oldu sabırla bıze cevap verdı sorularımızı yanıtladı herseyı anlattı bılgısının yanında onun hastalara olan guleryuzlulugu zaten hastayı ıyılestırır ona cok tesekkur edıyorum
Tolga Onuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Onuk, Kardiyoloji.
Tolga Onuk adresi nerede?Tolga Onuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Onuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Onuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Onuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Onuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Onuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Onuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tolga Onuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar