al...
4 damar by pass oldu. Iyi ekip çok iyi çocuklar hastanın eğitim bilgisine göre iyi frekans lar oluşuyor.
Dr. Tolga Onur Badak; Babamın geçirdiği kalp krizi sonrası 3 damar değişimini yapan muhteşem bir Doktordur. Bizlerin "ennn zor" zamanında en büyük destekçisi olmuştur. Endişelerimizi, yaptığı detaylı açıklamalar ile gidermiştir. Ameliyat öncesi ve sonrası olarak komplike bakış açısı ile hastane sürecimizi çok şükür sağlıkla tamamlamıştır. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz. Minnettarız. Hayattaki en önemli şans hastalığınızda güvenebileceğiniz iyi bir Hekim bulabilmektir, biz çok şükür o şansa sahiptik. Tolga Bey tüm Adana için büyük bir değerdir. Tüm hastalara acil şifalar dilerim.
ek...n
Annemde kalp kapakcıgı çürümüş demişlerdi hatayda ama tolga beye gıttıler hiç amaliyatlık durum yok dedi çok şükür allah razı olsun doktor beyden
n....k
Doğuştan kalbimde delik olduğunu 24 yaşında öğrendim .Tolga beye bir tanıdığımın önerisi üzerine gittim . Ameliyat ile düzelebileceğini söyledi . 22.10.2020 tarihinde ASD ameliyatı oldum . Çok zorlu ameliyat olmasına rağmen Tolga bey sayesinde ameliyatım başarılı şekilde geçti .Kendisinin ayağına taş değmesin:) Kendileri çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor . Kalp kırıklarını da iyileştiriyor :) Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum .
ha....
Tolga hocamızla karşılaşmamız babamın bacağındaki kararma için tedavi arayışına girmemizle oldu ve öyle güzel oldu ki ona çok çok teşekkürü birde burdan etmek istedim alanında çok başarılı gayet ilgili harika bir doktor kendisi araştırma sürecinde olanlar için de rahatlıkla ve güvenle sevgili doktorumuza kendilerini emanet edebilirler. Zaten işinde harika olan Tolga hocamın başarılarının devamını dilerim.
du...ş
Aort anevrizması nedeniyle tolga hocamın bilgi, ikna ve pozitifliği sayesinde ameliyatı gerçekleşti. İyiki hemen oldum çünkü operasyon sonrası aort ve kalbin aynı çaplarda olduğunu öğrendim. Hocam, size inanıp iyiki şehir dışına çıkmamı engellediniz. Yoksa şuan bu msjı bile gönderemezdim. Ömrünüz başarılarla dolu olsun Tolga Hocam. Teşekkürler. Durmuş Türkmen
şu...n
Yaptığı ameliyatla ablamı tekrar hayata dönderdi, hastasıyla ilgisi gerçekten çok iyi ve güler yüzlü ablamın kalp kapakçığı ve üç damarını deyiştirdi ablam şeker hastası olmasına rağmen hızla iyileşti iyiki varsınız doktor onur tolga badak size hergün dua ediyoruz
em....
Hic bir fikrim olmadan kapida rastgele karsilastik 2.66 cm delik vardi kalbimde ve onarimini basarili bir sekilde yapti cok sukur guler yüzüyle sakalarıyla iyi bir doktor allah boyle cerrahları basimizdan eksik etmesin bizi hayata döndürdü kendinede allah uzun omurler versin ..
Annemin bypass ameliyatını adana şehir hastanesinde gerçekleştirdi ilgisi güleryüzü tatlıdili en önemliside yaptığı işinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum çok çok iyi bi cerrah işinide severek yapıyor gönülden tavsiye ediyorum
il...l
Tolga Hocam ile annemin bypass ameliyatı için kendisi hakkında hiç bir fikrim olmadan gittim.Ancak tatlı dili konusuna hakimiyeti ve ikna kabiliyeti ile çok riskli olan annemin ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İlgisi alakası ile ameliyat sonrası sanki kendi akrabası gibi hissettik.Kendisine çok teşekkür ediyor ve kesinlikle öneriyorum.
Tolga Onur Badak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Onur Badak, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Tolga Onur Badak adresi nerede?Tolga Onur Badak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Onur Badak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Onur Badak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Onur Badak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Onur Badak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Onur Badak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Onur Badak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Tolga Onur Badak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları