Op. Dr. Tolga Yener 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden mezun olmuştur. 20042011 yılları arasında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Tolga Yener kurucusu ve sahibi olduğu kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Tolga Yener Muayenehanesi
Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Villa İş Hanı No: 6 / 4 B Blok Nişantaşı İstanbul, Şişli, İstanbul

Botoks

Brezilya Popo Estetiği +22 daha fazla

Burun Estetiği

Burun Ucu Kaldırma

Dolgu

Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Villa İş Hanı No: 6 / 4 B Blok Nişantaşı İstanbul, İstanbul

Makaleler

Konum: Tolga Yener Muayenehanesi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Yillardir yuzumdeki lekeler ve izler icin gitmedigim yer kalmadi. Sevgili doktorum Tolga Yener’in tedavisiyle bir bucuk ayda parlayan harika bir cilde kavustum...Tabii yaninda dogal gorunumlu dudak dolgusuyla da beni yeniden yaratti. 30 lu yaslarima geri dondum adeta Cok tesekkurler Sizi ailecek cok seviyoruz. Iyi ki varsiniz

L
Konum: Tolga Yener Muayenehanesi Meme Büyütme, liposuction ve prp

Dr.Tolga Yener'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Harika bir doktor. Kendisinden meme büyütme, liposuction, yüzüme prp konularında yardım almak istedim. Planlama sürecini birlikte yaptık ve her soruma detaylı cevaplar aldım.Ayrıca ofisteki yardımcısından da gerek randevu, gerek ameliyat planlamasında çok güzel destek Üç işlemi de aynı ameliyatta tıbbi açıdan kusursuzca ve benim istediğim şekilde gerçekleştirdi.Hastanede 1 gün yattım. Ameliyat sonrası samimiyetiyle rahatlıkla kendisine danıştım. Kendisine minnettarım, teşekkürler.

Konum: Tolga Yener Muayenehanesi ameliyat

Tolga beye meme protez ameliyatı ve liposuctıon için geldim, korkularım vardı, özellikle meme formum kötüydü nasıl olacağı konusunda korkuyordum, detaylı olarak olabilecekleri anlattı, sonrasında ameliyatım oldu ve çok mutluyum, daha sonra dudak dolgumu yaptırdım oldukça doğal ve estetik bir görünüm oldu çok mutluyum :) çok teşekkür ediyorum kendisine, iyiki de tanımışım. Sırada bişektomi ameliyatım var :) iyiki varsınız..Kesinlikle tavsiye ederim.

I

Daha önce yağ aldırma ameliyatı oldum. Bu ameliyattan sonraki görüntümden memnundum ve fazla yağlardan kurtulmuştum. Fakat uzun zaman geçtikten sonra sadece karın bölgemdeki fazla derilerden rahatsız olmaya başladım. İkinci ameliyatı olmak için karar verdim. İlk ameliyatımı gerçekleştiren Tolga Bey, karın germe ameliyatı için de aklımdaki tek isimdi. İlk randevudan itibaren güvenilirliği, hasta psikolojisinden anlaması ve tüm soruları samimiyetle cevaplayıp akılda soru işareti bırakmaması sayesinde ameliyat tarihimi hiç düşünmeden aldım. Kısa süre içinde gerçekleşen ameliyattan son derece memnun kaldım. İyileşme süreci benim de hassas davranmamla birlike hızlı ilerledi. Şu an karın bölgemle ilgili hiçbir sı
kıntı yaşamıyorum. Tolga Bey'e teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Y
Konum: Tolga Yener Muayenehanesi burun estetiği

uzun zamandır düşündüğüm ameliyatım sonunda gerçekleşti, Tavsiye üzerine Tolga hocayla tanıştım.. muayeneden ameliyat tarihi alarak çıktım. ameliyat günü, sabah rutin kontroller sonrası ameliyatım gerçeklesti, ne zaman bitti anlamadım. sonuç olarak çok mutluyum...ameliyat sonrası ağrı ve şişliğim olmadı. tekrar tekrar teşekkürlerimi iletmek istedim..