Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Villa İş Hanı No: 6 / 4 B Blok Nişantaşı İstanbul, İstanbul
Botoks
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Tolga Yener Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
ga...n
Yillardir yuzumdeki lekeler ve izler icin gitmedigim yer kalmadi. Sevgili doktorum Tolga Yener’in tedavisiyle bir bucuk ayda parlayan harika bir cilde kavustum...Tabii yaninda dogal gorunumlu dudak dolgusuyla da beni yeniden yaratti. 30 lu yaslarima geri dondum adeta Cok tesekkurler Sizi ailecek cok seviyoruz. Iyi ki varsiniz
le...a
Dr.Tolga Yener'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Harika bir doktor. Kendisinden meme büyütme, liposuction, yüzüme prp konularında yardım almak istedim. Planlama sürecini birlikte yaptık ve her soruma detaylı cevaplar aldım.Ayrıca ofisteki yardımcısından da gerek randevu, gerek ameliyat planlamasında çok güzel destek Üç işlemi de aynı ameliyatta tıbbi açıdan kusursuzca ve benim istediğim şekilde gerçekleştirdi.Hastanede 1 gün yattım. Ameliyat sonrası samimiyetiyle rahatlıkla kendisine danıştım. Kendisine minnettarım, teşekkürler.
bu....
Tolga beye meme protez ameliyatı ve liposuctıon için geldim, korkularım vardı, özellikle meme formum kötüydü nasıl olacağı konusunda korkuyordum, detaylı olarak olabilecekleri anlattı, sonrasında ameliyatım oldu ve çok mutluyum, daha sonra dudak dolgumu yaptırdım oldukça doğal ve estetik bir görünüm oldu çok mutluyum :) çok teşekkür ediyorum kendisine, iyiki de tanımışım. Sırada bişektomi ameliyatım var :) iyiki varsınız..Kesinlikle tavsiye ederim.
i̇...d
Daha önce yağ aldırma ameliyatı oldum. Bu ameliyattan sonraki görüntümden memnundum ve fazla yağlardan kurtulmuştum. Fakat uzun zaman geçtikten sonra sadece karın bölgemdeki fazla derilerden rahatsız olmaya başladım. İkinci ameliyatı olmak için karar verdim. İlk ameliyatımı gerçekleştiren Tolga Bey, karın germe ameliyatı için de aklımdaki tek isimdi. İlk randevudan itibaren güvenilirliği, hasta psikolojisinden anlaması ve tüm soruları samimiyetle cevaplayıp akılda soru işareti bırakmaması sayesinde ameliyat tarihimi hiç düşünmeden aldım. Kısa süre içinde gerçekleşen ameliyattan son derece memnun kaldım. İyileşme süreci benim de hassas davranmamla birlike hızlı ilerledi. Şu an karın bölgemle ilgili hiçbir sı
kıntı yaşamıyorum. Tolga Bey'e teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
y....t
uzun zamandır düşündüğüm ameliyatım sonunda gerçekleşti, Tavsiye üzerine Tolga hocayla tanıştım.. muayeneden ameliyat tarihi alarak çıktım. ameliyat günü, sabah rutin kontroller sonrası ameliyatım gerçeklesti, ne zaman bitti anlamadım. sonuç olarak çok mutluyum...ameliyat sonrası ağrı ve şişliğim olmadı. tekrar tekrar teşekkürlerimi iletmek istedim..
Tolga Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Yener, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Tolga Yener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Estetiği, Yüz Estetiği, Dolgu, Botoks, PRP, Saç Ekimi, PRP Saç Tedavisi, Meme Büyütme, Meme Küçültme, İzsiz Meme Büyütme.
Tolga Yener adresi nerede?Tolga Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Villa İş Hanı No: 6 / 4 B Blok Nişantaşı İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Yener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Yener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Yener hangi dilleri konuşuyor?Tolga Yener ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Yener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Yener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tolga Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra