Torkom bey gerçekten işini düzgün yapan bir insan kendisi benim apantisit ameliyatımı yapmıştır gerçekten çok memnum kaldım...
he...i
hasta sıkıntısını anlayan ,adam gibi bir fenerbahçeli.muayene ve ilaç tedavisinden çok memnunum.her hastaya böyle bir doktor olmalı.Gölcüklüler için kayda değer bir doktor.teşekkürler.
he...i
ilk kez gideceğim ama hakkında iyi düşünceler var
mu...z
süper bir insan çok iyi bir hekim.
fa...a
saygı duydugum mükemmel bir cerrah
me...i
BENİM KOLTUK ALTIMDA ÇIKAN BİR APSE DURUMU VARDI TORKOM BUNU TEMİZLEDİ VE PANSUMANI KENDİSİ YAPTI KİMSEYE BIRAKMADIBE ONA ORAYI YARARKEN NELER SÖYLEDİM ACIMDAN TABİİ ÇOK OLGUNDAVRANDI VE SADECE GÜLDÜ SEN ADAM GİBİ ADAMSIN MÖSYÖ TORKOM
i̇...e
Sayın doktorum Torkom Celep.Çok iyi bir operasyon sonunda safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirmiş ve beni sağlığıma kavuşturmuştur.Kendisine ve ameliyat ekibine sonsuz teşekkürlerimi bildiririm.Sağolsunlar.Herkese tavsiye ediyorum.Kendisini hastalarına adamış bir hekimdir.
Torkom Celep isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Torkom Celep, Genel Cerrahi.
Torkom Celep adresi nerede?Torkom Celep şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1 Gölcük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Torkom Celep isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Torkom Celep online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Torkom Celep isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Torkom Celep bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Torkom Celep ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Torkom Celep hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Torkom Celep hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.