Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar
me...*
Tufan Hocayı 2007 yılında annemin kapak ameliyatı olması gerektiğinde tanışmıştık. annemin 3. ameliyatı ve riski çok yüksekti hiçbir doktor ameliyatı göze almamışlardı.Risk grubunda ameliyat ettiği 6. hastasıydı.Ameliyat öncesi ve sonrasında hasta ve hasta yakınlarıyla bile çok yakından ilgi ve alâka gösteren ender doktorlardandır. Allah uzun ömürler versin ve insanları sağlığına kavuşmasına vesile olmaya devam etsin. Böyle doktorların sayısını artırsın
Benim oglum sekiz yasinda tufan hocayla ikinci kalp ameliyatini oldu ve simdi gayet iyi tufan hoca gibi merhametli hastasiyla birebir ilgilenen doktor gormedim benim oglumu kendi cocugu gibi bakti ona omrumuzun sonuna kadar minnetteriz.allah uzun omurler versin hocamiza boyle doktorlar kolay bulunmuyor.aile olarak onu cok seviyoruz.ayse demirkan
sk...s
M.F.Yazıbağlı
Ben Tufan beyi tanıdığımda 2009 yılıydı ve 21 yaşındaydım nadir görülen damar tıkanıklığına bağlı olarak kriz geçirmiştim. Tufan beyi babam sayesinde tanıdım. Babama başarılı bir bypass ameliyatı yapmıştı. ve anneminde mitral kapak hastalığının takibini yapmaktaydı. Genetik bir kalp sorunumuz olduğu için ailece Tufan beyin hastasıyız. Öncelikle naif kişiliği yaklaşımı ve verdiği güven olarak tıbben neyi ön görüyorsa hiç çekinmeden harekete geçebilirsiniz. Ne zaman telefonla iletişime geçsek nerede olursa olsun her zaman yardımcı olması takdire şayan bir hareket. Tufan bey sadece doğruları söyler ameliyat olmanıza gerek yoksa başka doktorlar olmanız gerektiğini bile söyleseler asıl karar mercii Tufan bey'dir. çok önemli bir bilim insanı tanıdığınızda sevmemenizin imkanı yok aşırı beyefendi ve konservatif yaklaşım içinde pırıl pırıl bir insan ve bir hekim. Allah uzun ömürler versin hocama.
öz...r
24 yasındayım ve 2011 yılında tufan hocamla tanıstım acık kalp amelıyatı oldum tufan hocamla tanısmadan once ıstanbulda bır cok ozel hastaneyı dolastım hıc bı umıdım yokken tufan hoca bana umut oldu ve suanda nefes alabılıyorsam once allah sonra tufan hoca sayesınde onun ellerınde tekrar yenıden dogdumm sankıı allah ondan razı olsunnnn mukemmmellll bı doktor hanı kelımelerın bıttıgı yer derız ya tufan hocayı kelımelerle anlatamammmmm
mu...z
Bende o sansli hastalardanim kime gittiysem kalp kapagi degismesi lazim dedi 22yasimda tanidim onu bana kapak famiri yapti 3sene oldu cok sukur cok iyiyim ve 6 aylik hamileyim allah uzun omur versin tufan beye beni kurtardi.
mu...z
he...i
2001 yılın uludağ ünversitesinde yapılan kalp ameliyatı sırasın 9milim yırtılan sag 12 saat müdahale ederek kapakçığımı tamir etti beni sağlığıma kavuşturan tufan beye çok minetarım ve 2 inci ameliyatımıda tufan beye yaptıracağım sol aort kapak değicek bursa osmangazi den emin zümre
za...i
27 günlük bebeğimi (Utkumu) önce Allaha sonra size emanet ettim. Çok şükür şu an 7 yaşında ve bir problemi yok. Tufan bey benim için çok çok çok önemli bir insandır.
de...z
2000 yılında kız kardeşim sizin yaptığınız ameliyat sonrasında hayata tutunmayı başardı.Şuanda 13 yaşında çok şükür kalp ile ilgili bi sıkıntısı kalmadı. bende hemşireyim olurda bi gün istanbula gelirsem sizi ziyaret etmek isterim allah razı olsun sizden...
be...y
Ben 1996 da 65 yaşında Tufan Beyin acil yaptığı by pas ameliyatı sonucu spor hayatıma devam ettim. Şu anda Türkiyede 82 yaşında yüzmede rakibim yok.sağolsun Tufan Bey
Tufan Paker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tufan Paker, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Tufan Paker adresi nerede?Tufan Paker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tufan Paker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tufan Paker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tufan Paker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tufan Paker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tufan Paker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tufan Paker hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Tufan Paker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy Kalp Ve Damar Cerrahları