Aile İçi İletişim Sorunları
Psikodinamik Psikoterapi
Wais zeka testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
z....
Tugba hanimdan bir yildir aktif olarak danışmanlık alıyorum. Sürecin başlangıcından bugune baktığımda farkediyorum ki Tuğba hanimla beraber kendimle tanisma fırsatı buldum. Yalnız sınırlarım degil, sınırlarımın itesinde elimde olaninda kiymetli oldugunu kesfettigim cok keyifli bir süreç gecirdim. Üstelik butun bu süreçler yalniz ekollere dayali degil, insan olmanin verdigi eksikle fazlayla benim diyebilmenin de bizim icin oldugunu deneyimleten bir surec oldu. Eğer kendi ruhunuza kendiniz ayna tutmak kendinizle merhabalasmak isterseniz kesinlikle Tuğba hanimla bir kere hasbihal etmelisiniz. Profesyonel bir bakis açısıyla yol katetmek icin gerçekten mükemmel bir başlangıç noktasi.
s....t
Anksiyete bozukluğu için başvurdum. Kendisiyle uzun süredir çalışıyorum. 2 yıl oldu. Sorunum çözüldü. Başka çalışmalar yaptık. Bu süre zarfında anlaşılan bir birey oldum. Seans saatleri gecikiyor ve ertelenmek durumunda kalıyordu. Kendisi ve asistanı bana bu konuda çok yardımcı oldu. Tuğba Hanım'a kişisel bir yakınlık hissediyorum. Samimi bir süreç yaşadık. Olumsuz hiçbir yönü yok. İstediğim dönemde ulaşıp bana yardımcı olacak bir uzman.
d....s
Kişisel psikolojik danışmanlık alıyorum. Çok memnunum. Orada bulunan farklı uzmana gidiyordum. Değiştirdim araştırıp ona başladım. 4-5 seans oldu gideli. Hayatımda değişiklikler oldu. Tuğba Hanım'la rahatlıkla konuşabiliyorum. Rahat konuşmamı da sağlıyor.
g....d
Biz çift terapisi olarak başladık. Çift terapisinden sonra öfke problemimin olduğu ortaya çıktı. Konuşarak bu sorunu çözdük. 7 aydır gidiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Öfke patlamaları yaşamıyorum. Artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Sosyal medya ve tavsiye üzerine başvurdum. Tuğba Hanım iyi bir klinik psikolog. Analitik düşünce yapısına sahip. Ben memnunum. Herkese öneriyorum.
s....̇
Anksiyete ve depresyon için tavsiye üzerine bu uzmana başvurdum. 3 yıldır terapi alıyorum. Kendisinden oldukça memnunum. Beni çok olumlu noktalara taşıdı. Terapilerin etkisiyle daha yüksek bir farkındalık seviyesine ulaştım. Herkese tavsiye ederim, başarılı bir psikolog.
a....k
Çift terapisi olarak gittik. İki bebeğim var. Deprem sonrasında endişe duyduğum için başvurduk. Bir buçuk senedir gidiyoruz. Seanslar sayesinde çok daha iyiyim. Kendisini çok seviyorum. Mesleğinde çok başarılı bir uzman. Tuğba Hanım'dan memnunum.
ş...
Tuğba Hoca ile internet üzerinden iletişim kurarak tanıştım. Uzun süredir yaşadığım majör depresyon için, deneyimli ve uzman bir profesyonel arıyordum. Aynı zamanda depresyon alanında çalışmış olması da benim için önemliydi. Tuğba Hoca ile çalışmaya başladığım ilk zamanlarda, depresyonun üstesinden gelebileceğimi, hatta intihar düşüncesinden dahi kurtulabileceğimi düşünemiyordum. Ancak psikoterapiye başladıktan yaklaşık üç ay sonra intihar düşüncesini büyük ölçüde geride bıraktım. Zaman içinde hayatımı düzene koymaya başladım. Başlangıçta üniversiteyi bitirmek hayal gibi görünürken, şu an bitirdim ve çalışmaya başladım. Tuğba Hoca, sürekli mesajlarıma cevap vererek, görüşmeler arasında beni takip ederek ve verdiği görevleri yerine getirip getirmediğimi sorarak iyileşmemde büyük destek sağladı. Hala devam eden bir süreç olduğu için kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu süreçte öğrendiğim önemli bir nokta da psikoterapinin sadece bir hastalık anında değil, her zaman alınabileceği. Yıllar önce hiçbir şekilde iyileşemeyeceğimi düşündüğüm bir noktadayken, şimdi iyileşmiş durumdayım ve aynı durumu yaşayan diğer insanlara yardımcı olabilecek bir noktaya geldim. Tuğba Hoca ile bir tür arkadaşlık ilişkisi kurduk, her ne kadar danışan-terapist ilişkisi bu şekilde ilerlememeli olsa da. Tuğba Hocayı depresyon yaşayan arkadaşlarıma önerdim, çünkü onların da aynı acıları çekmemesini istedim. Tuğba Hoca, deneyimli ve şefkatli yaklaşımıyla işinde gerçekten uzman bir profesyonel. Psikolojik rahatsızlıkları olan herkesin, özellikle depresyon gibi durumları yaşayanların psikoterapi almalarını öneriyorum. Tuğba Hoca, kaliteli bir terapi deneyimi sunabileceğiniz güvenilir bir tercih.
s...
Tuğba Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kişisel ve ailevi sorunlarım için yardım almaya başvurdum. Tuğba Hanım beni etkileyen bir psikologdu; duygularımı anlamamda büyük rol oynadı. Onun sayesinde sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. En sevdiğim yanı ise çıkarımlarıyla hayatımdaki sorunların gerçek nedenlerini anlamama yardımcı olması oldu. Kesinlikle Tuğba Hanım'ı tavsiye ederim.
a....a
Tuğba hoca ruhasal sıkıntılarım döneminde denk geldiğim beni çok etkileyen süreçlerimde yanımda olan bir hocam. Güvenilir iyi bir dinleyici ve yol gösterici kendisine minnettarım. Sizler iyi ki varsınız. Herkese tavsiye ederim çok güzel yol gösteriyor seanslarda hocam çok aydınlatıyor
ça...k
Yolumun kesişmesi gereken yeryüzü meleği. Ilk tanıştığımız da beni bir çıkmazdan kurtardı Tuğba hanım. O kadar iyi dinliyor ve nokta atışı yapıyor ki. Günlerce kafayı kurcalayan içinden çıkılmaz hale gelen sorunlari bana 1 saatte çözdüren deneyimli zeki bir psikolog. Kesinlikle gidilmesi gereken psikolog. Çok anlayışlı asla sizi yargılayarak dinlemez. Her şeyi olduğu gibi anlatabileceğiniz size farkındalık katan farklı bakış açısı kazandıran. Ben bunu nasıl düşünemedim dedirten bir güç. Hayatımı düzene sokmama oldukça yardımcı oldu zamanında. Şu an bu sürece yeniden başladım.
Tuğba Çakıroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Çakıroğlu, Psikoloji. Size Tuğba Çakıroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wais zeka testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Tuğba Çakıroğlu adresi nerede?Tuğba Çakıroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pancarlı Mahallesi Necmi Bayram Caddesi No: 47 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Çakıroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Çakıroğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Çakıroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Çakıroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğba Çakıroğlu hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Çakıroğlu ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Çakıroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Çakıroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Çakıroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Tuğba Çakıroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Şehitkamil Aile İçi İletişim Sorunları
Şehitkamil Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Şehitkamil Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Psikologlar
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikologlar
Şehitkamil bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Psikologlar
Şehitkamil bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikologlar