Dr. Tuğba Sekmenli Tursun, Medicana Konya Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında sağlık hizmeti vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu

Medicana Konya Hastanesi

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İlk hamileliğimdi ve başından sonuna kadar tuğba hanımla ilerdik .hastaneden kandan çok korkan biri olarak Tuğba hanımım konuşmaları beni hep rahatlattı.Tuğba hanım olmasaydı normal doğum yapamazdım. Doğum sürecinde beni gelip hep rahatlattı doğuma koluma girerek götürdü doğum esnasında rahatlatmak için elimi tuttu gerçekten çok şefkatli bir doktor ayrıca 7.katta hizmet veren ekibi de çok ilgiliydi.

R
Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba Hanıma 18. Haftadan doğuma kadar takipliydik, muayenede ve tetkiklerde gayet ilgili, açıklayıcı ve rahatlatıcıydı. Hastalarına çok nazik ve destekleyici bir tavırla yaklaşıyor. Normal doğum istiyorduk ve bunu Tuğba hanımın desteği ve uzmanlığı sayesinde başardık. Doğumun olduğu gün sürekli yanımıza gelerek süreci kontrol altında tuttu. Doğum sonrasında da gayet ilgiliydi.Kendisine ve ekibine minnettarız.

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba hocamla 38. Haftamda tanıştık bebeğimin boynunda iki tur kordon vardı tedirgin gittim ama beni sakin tavrıyla çok rahatlattı herhangi bir sorun kesi olmadan da normal doğum gerçekleşti.Kendisi ve ekibi cok yakından ilgilendiler sancılarımı hafifletmek için hiç yalnız bırakmadılar .Doğum sonrası da zorluk yaşamadım doğurmamış gibiydim.Tuğba hocam ve ekibi İyi ki olarak kalacak

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba hocam tanıdığım en merhametli en güzel kalpli doktor. Kendisi olmasaydı normal doğum yapamazdım. Tüm dogum ve kontrol süreçlerimde yanımda destekçimdi. Nazikligi ve yaklaşımı ile kendimi hep güvende hissettirdi. Iyiki yollarımız kesişmiş. Iyiki varsınız canım Tuğba hocam , karşıma çıktığınız için bebeğim ve ben çok şanslıyız..

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba hocamla 2. Gebelik sürecimde yollarımız kesişti ilk doğum öykümün olumsuz olmasından kaynaklı bu kez ilerleyeceğim doktor yaklaşımı benim için oldukça önemliydiGebeliğim boyunca sakin güven verici güler yüzlü asla sizi strese sokmadan gereksiz telaş yaptırmadan sorduğunuz soruları yanıtlayan üslubu tavrı tarzı harika bir hekim aynı zamanda şartlar elveriyorsa normal doğum destekçisi
Doğumum başladığı gün birkaç kez yanıma gelerek beni destekleyip doğum anında da sakin tavrıyla naif ses tonuyla yönlendirmelerini tatlı bir dille yapan yani özetle tüm süreciniz bittiğinde sevdiğiniz birinden ayrılıyormuş hissi veren canım doktorum..
Aynı zamanda doktorumla koordineli çalışan 7. Kat doğum ekibi için de ne söylesem eksik kalır birebir doğum desteği sağlayan ebeler ve güleryüzlü hemşireler sayesinde kendinizi güvende hissediyorsunuz
Başta doktorum ve ekibi sayesinde hala inanamadığım bir doğum öyküm oldu.Sevgili Tuğba Hocam iyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Eşim 21 Ağustos'ta doğum yaptı. Gebelik takibine de kendisine gittik. Gayet iyi niyetli, güleryüzlü, sevecen bir doktor. Açıklamaları ve bilgisi ile bizleri fazlası ile memnun etti. Mükemmel bir ekibi var. Harika bir doğum süreci geçirdik, kendisi bütün süreci birebir takip etti. Doğum katındaki ebeler bize doğum koçluğu yaptılar ,kolay bir doğum oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Tekrar olsa yine kendilerini tercih ederiz.

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

HARİKA BİR DOKTOR EŞİMİN HAMİLELİK SÜRECINDE HER ANINDA YANINDA TAM DESTEK GÖSTERDI HEM ANLAYIŞLI HEM GÜLER YÜZLÜ HEMDE İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR O KADAR GÜZEL KONUŞUYORKİ SİZİ ÇOK RAHATLATIYOR VE GİTTİĞİNİZDE FARKEDECEKSİNİZKİ ODASINDAN ÇIKAN HERKES YÜZÜNDE GÜLÜMSEMEYLE ÇIKIYOR
İYİ Kİ SİZE DENK GELMİŞİZ

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

27 ağustosta Tuğba hocamda doğum yaptım hamilelik sürecinde çok zorlu zamanlar geçirmiştim ve gittiğim hiç bir sağlık kuruluşunda çare bulamamıştım takı Tuğba hocamla tanışana dek Tuğba hocamla tanıştıktan sonra hamileliğimin sonuna kdar tadını çıkardım harrika bir ekibi var çok rahat epizyitomisiz kesisiz ağrısız bir doğum yaptım doğum öncesi sonrası yanımdan bir an olsun ayrılmadı her anında desteğini hiç çekmedi çok merhametli çok sevktli kendinizi ve bebeğinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz mükemmel bir doktor. Hayatımdaki en büyük iyikiiii

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kontrole gittiğimizde bebeğimizin boynuna kordon dolandığını öğrendik ve doktorumuz hemen yatış yaptırdı kordon dolanmış olmasına rağmen normal doğum gerçekleştirdi ve bu süreç boyunca sürekli elimi bırakmadığı ve yanımda bulunduğu için kendisine ve ekibine şükranlarımı sunarım

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Aceleci tavrından ötürü memnun kalmadık. İlk gebeliğim olmasına rağmen bana bir öneride bulunmadı aksine yönettiğim soruları hızlı bir şekilde açıklayıcı olmadan cevapladı