Periodontoloji Randevusu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +32 daha fazla
Periodontoloji Randevusu
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Eti Küretajı
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Flap Operasyonu
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kapalı Kök Debridmanı
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Seyyar Apere
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Implantasyonu
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplantoloji
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Katıldığı kurs seminer ve sertifikalar;
International Team for Implantology Congress – ITI 2013 Ankara, Turkey – March 15-16,2013
Dental İstanbul 137-8 Aralık 2013
Türk Periodontoloji Derneği 44. Bilimsel Kongresi, 9-10 Mayıs İstanbul – Diyod Lazer ile Epulis Fissuratum Tedavisi- 2014 Olgu Sunumu
2013-2014 Aachen University – Bezmialem Üniversitesi Dental Lazerler Mastership Sertifikası
47. CED-IADR kongresi – Enerji İçeceğinin Yumuşak doku yara iyileşmesi üzerine Etkisi – Paster Sunumu 15-17 Ekim 2015, Antalya
Periodontoloji Uzmanı ünvanını “Enerji İçeceğinin Yumuşak doku yara iyileşmesi üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi” isimli tezi tamamlayarak almıştır.
me...n
Ben bugün yirmilik dişimi çektirdim ayrıca implant yaptırıyorum. Eli muazzam hafif ve muhteşem becerikli bir diş hekimi. Allah işini gücünü rast getirsin çok memnunum.
na...
8 sene önce yaptırdığım implantların kontrolü
ve diş taşı muayenesi için gittim. Muayenelerinin için her seferde Tuğçe hanıma gelirim çok titiz düzgün ve çok kaliteli bir bakım ve hizmet alırım çok memnunum başarılarının devamını dilerim.
öm...n
İlgili ve bilgili bir hekim çalışma arkadaşları ile birlikte güzel iş çıkartıyorlar ilk defa implant yaptırıyorum ne bir ağrı ne bir şişlik olmadı emeğinize sağlık
em...ü
Değerli doktorum alt üst çeneden iki 20’lik çekimi ve yanına bir implant işlemini çok hızlı acısız bir şekilde tamamladı. Gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz bir uzmandan daha fazlası.. Durum analizi ve tedavi süreci, işlem sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir detaylıca anlattı.
Bugün bütün korkularıma rağmen 20 dakikada biri kistli olmak üzere 5 tane dişimi çekti gerçekten hiç acımadı hissetmedim Tuğçe hanıma ve ekibine çokkkk ederim
Implant tedavi sürecimden baştan sonuna kadar çok memnun kaldım. Hasta ile ilgi ve iletişim anlamında da çok pozitif bir deneyimdi.
k....d
Tuğçe hanıma implant kanal tedavisi diş çekimi yaptırdım gerçekten işinde çok iyi
ay...
İşini itina ile yapıyor.ilgisi ve bilgisi ile tam bir hekim.Kendisine pek çok kez diş tedavisi yaptırdım.Tedavi süreci ve sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım...Herkese tavsiye ederim.
me....
Her süreci, çok naif bir şekilde anlatıp beni sakinlestirerek yürütmesi, böyle ağır bir tedaviyi rahat atlatmamı sağladı. (14 diş cekimi,11 implant ve 3 kanal tedavisi) Böyle güler yüzlü ve işinde uzman, pratik bir hekim, iyi ki karşımıza çıktı dedirtti.
ca...y
Tuğçe hanım çok güler yüzlü işinde oldukça deneyimli olduğunu kapıdan girer girmez hissediyorsunuz yıllardır olan diş işlemleri korkumu kendisi sayesinde gün geçtikçe yendim bugün üçüncü defa görüştük oldukça memnunum diş etlerimin şuan ki halinden, daha sağlıklı durduğunu çevremde söylüyor.
Tuğçe Duygu Korucuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Duygu Korucuoğlu, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Tuğçe Duygu Korucuoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Bakımı, Kapalı Kök Debridmanı, Periodontoloji Cerrahi, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Diş Beyazlatma.
Tuğçe Duygu Korucuoğlu adresi nerede?Tuğçe Duygu Korucuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Duygu Korucuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Duygu Korucuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Duygu Korucuoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Duygu Korucuoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Duygu Korucuoğlu hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Duygu Korucuoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Duygu Korucuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Duygu Korucuoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Duygu Korucuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 98 hasta / danışan, Tuğçe Duygu Korucuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.