Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
b....a
Doktor tülay hanıma gebeligim için gittim. Çok ilgilendi güler yüzlüydü. Gerekli tüm açıklamaları yaparak beni aydınlattı.herkese tavsiye ederim
ç....k
Kendisine rasladığım için çok şanslıyım , ilk kontrolümde , bana rahimde perde olduğunu ulturasondan bakarak söyledi beni radyolojiye yönlendirdi ve orada teyit ettirdi o an hamile olduğum için bir müdahale yapılamadı sonrasindada il degistirdigim için birdaha gidemedim orada anlamasamda hem iyi doktor dedikleri doktorlara gittim perde ameliyatı yapan doktorlara gittim hiç biri ben söylemeden ulturasonla bakıp göremedi , hamileliğim boyunca onlara perdeyi kanitlayamadigim için çok zor bi hamilelikte geçirip sonuçta erken doğum yaptım , keşke İzmir'de kalmaya devam etseydik de sizin gibi bir doktora takibimi yaptira bilseydim iyi ki varsınız hocam sizin gibi baktığını göre bilen doktor çok çok az
ah...k
Annemin idrar kaçırma sorunu vardı bunun için Dr.hanıma gittik muayene sonrası gerekli tetkik ve USG işlemleri sonrası operasyon uygulandı kısa sürede iyileşti şu anda çok iyi teşekkürler hocam
t.....
Bir türlü tedavi edilemeyen adet düzensizliğim vardı dr. tülay hanımın verdiği ilaçları kullandıktan sonra bütün şikayetlerim geçti ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim
4 boyutlu ultrason çektirmek için gittim daha öncede muayenelerim için gidiyordum çok memnun kaldım doktor hanımın ilgisi ve beni bilgilendirmesi iyi oldu teşekkürler
fı...t
Merhaba, eşim için geldik devlet Hastanesinde çocuğumuun sakat doğacağını söylediler bizde araştırdik ve Tülay hanımı önerdiler kendisi bir çok kan tahlili yaptırdı. Sonuçlaa bakıp bizi aydınlatti yaklaşık 1 saat bizi dinledi ve çocuğumuzun sakat dogmayacagini söyledi çok teşekkür ederim kendisine
em...e
1 ay evvel kontrollerimi gercekleştirmek için ilk defa doktorunuza başvuru yaptım tahlillerimi herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlattı cok cok tesekkurler :)
mi...r
Etrafımdaki doğum hikayelerini duyduktan sonra korkmamak elde değildi. Fakat dalında uzman olan Tülay Hanım 2003 yılında bebeğimin doğumunu sezeryen olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Özveri ve disiplini her zaman ön planda tutan Tülay Hanım'a teşekkür ediyorum. Saygılarımla.
gü...r
2003 yılında kendisi ilk bebeğimin doğumunu gerçekleştirmiştir başarılı bir şekilde sezeryan sonrası bebeğime kavuşmuştum etrafımfan doğum hikayeleri duyuyor ve çok korkuyordum fakat tülay hanım gerçekten özverili ve başarılı bir hekimdir dalında olan uzmanlığı ve disiplinliği hep ön planda ona çok teşekkür ediyorum saygılarımla.
Tülay Şahbal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Şahbal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tülay Şahbal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Kontrol Randevusu.
Tülay Şahbal adresi nerede?Tülay Şahbal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125 Narlıdere
- Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Şahbal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Şahbal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülay Şahbal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülay Şahbal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülay Şahbal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Şahbal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tülay Şahbal hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Tülay Şahbal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tülay Şahbal hangi sigortaları kabul ediyor?Tülay Şahbal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziemir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Narlıdere bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Gulf Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları