- Akciğer Ca
- Emboli
- Solunum Yolu Enfeksiyonu
- Pnömoni
- Astım Bronşit
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Arter Kan Gazı Alma
Arteriografi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bronkoskopi
Bronş Lavajı
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Göğüs X-Ray
Hdl Kolesterol Testi
Hemaferez
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Laringoskopi
Tüberkülin Deri Testi(Tdt)
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
X-Ray
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu
İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Tülay Sönmez adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Tülay Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Sönmez, Göğüs Hastalıkları. Size Tülay Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), MRI, X-Ray, Tiroit Peroksidaz Antikor Testi, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Polisomnografi, İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi), Bronş Lavajı, Radyofrekanslı Ablasyon.
Tülay Sönmez adresi nerede?Tülay Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tülay Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları