Opr.Dr. Tülin Eroğlu, Avicenna Ataşehir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Ak Sigorta

Histerektomi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Y
Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Eşimin doğumu için doktor hanımla iletişime geçtik.Normal doğum isterken kendi kararımızla sezaryen doğuma dönüş yaptık. Doğum başarılı bir şekilde gerçekleşti. Oğlumuzu kucağımıza aldık. Profesyonelliğiniz ve ilgininiz takdire şayan

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Normal (Vajinal) Doğum

Doktor Tülin hanım oğlumun gebelik takibini yaparak doğumumu yaptırdı. 9 ay boyunca her aradığımda rahatlıkla ulaştım ve çok ilgilendi. Sayesinde sorunsuz ve çok rahat gebelik geçirdim. Allah bin kere razı olsun benim için bir abla gibiydi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.

C
Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Eşimin kontrol ve doğum sürecini Tülin Hanımla bitirdik. Bilgisi, tecrübesi, güler yüzü ve her sorduğun soruya bıkmadan o kadar anlaşılır bir dille cevap veriyor olması biz de inanılmaz bir güven oluşturdu. Eşimin gece 01.00'de sancısı sıklaşınca doktoru aradık ve biz hastaneye varmadan doktorun orada olduğunu gördük. Eşimin suda doğum sürecinde o kadar pozitif yaklaştı ki çok kolay ( her ne kadar doğum kolay olmasa da) kesik vs yapılmadan tam anlamıyla doğal ve suda doğumu yaşadı. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Suda doğum, normal doğum ... düşünenler güven içinde gidebilir. Yolunuz açık olsun Tülin Hanım

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bir aydır ağrılı süren bir enfeksiyon sonucunda tülin hanımı ziyaret ettim. Bütün sorularınıza tatlılıkla sakinlikle cevap veren kafanız da hiç bir soru işareti bakmayan acil gereken müdahalede telefonlarınıza cevap veren mükemmel bir doktor. İyiki tanımışım kendisini.

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Gebeliğim boyunca ve doğum sonrasında her ihtiyacım olduğunda kendisine ulaşıp danışabildim.Süreç boyunca tek tek anlatıp bilgilendirdi, içtenlikle ve meslek aşkı ile ilgilendi benimle.Kendisine minnettarım.

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Sistit ve enfeksiyon sebebiyle gittim.
Çok ilgili ve açıklayıcıydı.
Tüm ayrıntılar ile ilgilendi kendisini tekrar kontrol için ziyaret edeceğim.

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ben 27. Haftalik hamileyken tavsiye uzerine doktor değişikliği yaparak Tülin hanıma basladim.. Keske daha once gitseymisim.. Sakin konuşması,her detayi guzelce aciklamasi ve benim icin en önemlisi soru sorduğumda bana donus yapmasi.. Dogumumu da Tülin hanimda gerçekleştirdim.. Kadin hastalıkları icin isim olursa yine kendisine gelmek isterim.. Herkese de tavsiye ederim

Z
Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Dış gebelikten kendisine gittim çok güzel ilgilendi tedavi sürecinde olacakları bana üşenmeden anlattı sonra yine şiddetli agrı ile gittim hemen yapması gerekeni yaptı allah razı olsun kendisine çok teşekur ediyorum. Kendisine ilk günden güvendim ve. Nedense söylediği herşey içime siniyor

T
Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Doğum Kontrol

tülun hanıma gebelik muayenesi için rastgele gittim kendi doktorum çok yoğundu ama iyikide gitmişim çok tatlı çok naif çok ilgili bayıldım kendisine ve doktorum artık tülin hanım olacak yarın randevum var iple çekiyorum herkese tavsiye ederim

Konum: Avicenna Hastanesi Ataşehir Doğum Kontrol

Gerçekten çok iyi bir dr kendisini gerçekten çok sevdim İlgli alakalı ve hiç sıkılmadan her soruya cevap veriyor ne zaman yazsan arasam kendisi yardımcı oluyor.Bir hamile bir dr dan daha ne bekler ve en önemlisi normal doğumu destekliyor sizi tanıdığım için çok mutluyum Tülin hanım ❤️